menopauze seksleven

Herken je signalen

Wat geloof jij? Dat alles toeval is? Of dat iets jou overkomt? Of ben je meer het type dat zelf de regie in handen neemt? Het is in beide gevallen een aanrader om (nog) meer naar de signalen in je leven te gaan kijken.

Of je nu wel of niet single bent, je kunt mogelijk meer uit je leven halen door deze signalen niet te verwaarlozen. Als jij het verband kan gaan zien tussen dat wat je uitstraalt en dat wat er zich in jouw leven manifesteert, word je daar wijzer van en waarschijnlijk ook gelukkiger.

Signalen in je leven

1) Laat het lot met je spreken. Als je bijvoorbeeld in de auto zit, doe dan eens zomaar de muziek aan. Het eerste liedje en de eerste tekst die je hoort kan wel eens een boodschap zijn. Of niet, en dan zap je lekker verder. Leuke opdracht toch voor lange autoritten?

2) Hou je ogen en oren goed open. Kijk om je heen. Welke mensen kom je tegen? Op welk boek of artikel valt jouw oog? Door alerter te zijn en meer aanwijzingen te zien, kan je echt een antenne ontwikkelen voor signalen. Dan ga je ze meer zien. En… hou het gewoon speels en sla hier niet in door. Stel je maar op als je eigen onderzoeker.

3) Onthoud de synchroniciteiten op je pad (en bespreek ze met vriendinnen). Ken je dat? Dat er iets gebeurt, wat echt geen toeval kan zijn? Een synchroniciteit hoort thuis in de wereld van het onverwachte en het onderbewuste, dus probeer het niet te veel te verklaren maar geniet er van. Laat de wonderen toe in jouw leven!

Bron: Telegraaf

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.