bericht na eerste date
4 September 2015

Herken deze 5 types op je smartphone

Of het nu via klassieke sms, whatsapp of iMessage gaat, we sturen nog steeds massaal veel berichtjes naar elkaar. Er zijn dan ook heel wat verschillende types te ontdekken. De een lijkt nog steeds niet te beseffen waar de Caps Lock-toets staat, terwijl de andere compleet los gaat met emojis. Vijf types die iedereen in zijn smartphone heeft staan.

1. De niet geïnteresseerde
Een aantal uren wachten op antwoord is eerder regel dan uitzondering bij deze persoon. Waar er steeds meer gezegd wordt dat we massaal verslaafd zijn aan onze smartphone, lijkt dat toch écht niet bij iedereen het geval. Je kan nog sturen dat je zwanger ben of dat je in het ziekenhuis ligt met een alcoholvergiftiging, deze persoon zal pas antwoorden als het hem/haar uitkomt. Sommige personen zijn simpelweg niet in de wieg gelegd voor contact met een gsm.

2. De (eigenlijk niet) dronkenman
Sommige mensen lijken nog steeds niet echt gewend te zijn aan touchscreens. Denk maar aan (hilarische) autocorrect-fails en volledige berichten in hoofdletters die pas na vier pogingen rechtgezet kunnen worden (‘GAGAGAGA’, *’HhAHa’, *’KuT’). Zij die rondlopen met een gebarsten smartphone scherm vallen vaak ook onder deze categorie.

3. De emoji-fan
Voelt deze persoon zich niet opperbest krijg je een triestig kijkende emoji aan en drinkt zij/hij een glas rode wijn dan krijg je een emoji van rode wijn. Wilt deze persoon iets lief zeggen krijg je een smiley die een hartje uitblaast en ga zo maar verder. Kortom, deze persoon heeft aan emojis genoeg. Méér dan genoeg, blijkbaar.

4. De amateur
Dit zal in de meeste gevallen een oudere oom, tante of grootouder zijn. Berichten bevatten meestal helemaal geen punten en hoofdletters, of net té veel. Ook niet schrikken als je plots een bericht krijgt dat naar een compleet andere persoon bedoeld was. Heeft de persoon in kwestie een smartphone (oh horror) dan krijg je regelmatig foto’s van een oor of ellenboog door of audioberichten van 7 minuten zonder ingesproken bericht.

5. De prater
Dan zijn er natuurlijk ook nog mensen die de hele dag door conversaties met je willen voeren. En dan hebben we het niet over een paar korte berichtjes heen en weer, maar over een echt gesprek via berichten. Van wat ze gegeten hebben tot wat ze op dat moment dragen. En dat gaat maar door…

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Heb je een date? Gebruik dan je smartphone niet!

Over één ding is iedereen het eens: tijdens een gesprek wordt...

Dit zijn je beste liefdesmatches als je een Schorpioen bent

De sterrenbeelden Kreeft, Vissen of Stier hebben volgens de sterren een...

Deze 10 gewoontes hebben mannen wanneer ze vrouwen appen

Of je het nou leuk vindt of niet, WhatsApp is een...

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote...

Te veel bliepjes op de smartphone

Het hoge bezit leidt tot een veelvuldig gebruik van de smartphone....

singlessite gidsen

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Culi gids

Met singles gezellig eten? Ga eens...

advertentie