signalen mislukte date

Herken de mislukte date: 5 signalen

Een date is altijd een spannende aangelegenheid. Klikt het wel of niet? Vind hij of zij me wel leuk en zal er een tweede date inzitten? Twijfel en onzekerheid alom. Met deze signalen weet je binnen no time dat de date geen succes is en het niks gaat worden tussen jullie.

Signaal 1: De Ex

Zit je daar gezellig met z’n tweetjes: komt die verrekte ex de hele tijd ter sprake! Eigenlijk betekent dit maar een ding: jouw date is nog lang niet over hem of haar heen. Vooral als het alleen maar ellende is dat je hoort. Meestal zegt dit dat iemand nog veel betekent en het nog niet heeft losgelaten. Dat moet jij wel doen. Opstappen en wegwezen!

Signaal 2: Vroeg vertrekken

Je hebt je nog maar net geïnstalleerd of je date meldt al dat hij of zij het echt niet laat maakt vanavond, morgen heel vroeg op moet! Nou, hoe duidelijk wil je het hebben.. Als iemand ook nog eens constant naar de klok, mobiel of op horloge zit te kijken, dan weet jij precies hoe laat het is!

Signaal 3: Doodse stilte

Je weet het best, zodra je een klik met iemand hebt vliegt de tijd voorbij en raak je maar niet uitgepraat met elkaar. Als er iedere keer een lange stilte valt, je moet zoeken naar onderwerpen om over te praten dan zouden alle alarmbellen af moeten gaan. Zeg eerlijk tegen je date dat je het niet ziet zitten en neem vriendelijk afscheid.

Signaal 4: Smartphone

Tijdens een eerst date wil je natuurlijk iemand oprechte en onverdeelde aandacht. Dat geef jij hem of haar immers ook. Heel irritant dus wanneer jouw date continue met zijn of haar telefoon in de weer is. Ben je zo saai dat je date liever een status-update op Facebook zet dan met jou praat of wat? Als jouw date om de haverklap met die smartphone in de weer is, dan is het tijd om op te stappen.

Signaal 5: Vragen staat vrij

Tijdens een eerste date is het niet alleen leuk maar ook de bedoeling om te horen wat de ander beweegt en bezighoudt. Maar als jij de enige bent die zit te luisteren dan is er iets niet goed. Het is toch niet teveel gevraagd als jouw date ook belangstelling in jou en jouw leven zou tonen? Een beetje doorvraagt na jouw eerste wat oppervlakkige reactie? Als jouw date meteen weer verder praat over zichzelf dan zouden wij zeggen; op naar de volgende kandidaat!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Vijf tips voor de perfecte date
By danny@db-online-marketing.nl ·
2 oktober 2023

Indruk maken op je date: Tips voor een succesvolle eerste indruk

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date
By Redactie ·
29 mei 2023

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen