herken de ware liefde

Herken de man met bindingsangst: 10 tips

De Briste relatie-expert Pam Spurr wist lang op voorhand dat de relaties van George Clooney en Owen Wilson op niets zouden uitdraaien. “Beide acteurs hebben last van bindingsangst”, klinkt het. Omdat elke vrouw wil weten of haar romance toekomst heeft, zette zij tien tips op een rij om mannen met bindingsangst te herkennen.

  1. De relatie is voor een groot deel gebaseerd op wat hij wil. Heeft hij een zware dag gehad op het werk en kan hij een opkikkertje gebruiken, dan is hij helemaal van jou. Verwacht echter niet dat hij je zal troosten als je bekaf thuiskomt.
  2. Hij geeft niet veel details prijs over zijn leven. Wellicht zal hij je vaag vertellen wat hem interesseert, maar zijn verleden en precieze informatie over het heden blijven een raadsel.
  3.  Jullie liefde stagneert. Hoewel jij klaar bent voor een volgend stadium in jullie relatie, lijkt hij die stap niet te willen zetten.
  4.  Je kent zijn ouders amper of hebt ze misschien zelfs nog nooit ontmoet. Bovendien staat hij nooit te springen om tijd door te brengen met jouw vader en moeder.
  5.  Hij heeft veel oog voor andere dames. In goed, vrouwelijk gezelschap voelt hij zich dan ook het best. Daarnaast trekt hij er graag op uit met zijn beste vriendinnen wiens hart hij wellicht al eens heeft veroverd.
  6.  Niets of niemand komt tussen hem en zijn vrienden. Hij mag er niet aan denken dat jij zijn aandacht zou opeisen net wanneer hij wil gaan pokeren of sporten met zijn kliekje. Voor hem zal je nooit op de eerste plaats staan.
  7.  Hoewel hij regelmatig zegt dat hij het fijn vindt om tijd met je door te brengen, doen jullie nauwelijks iets samen. Mensen vragen zich zelfs af of jullie überhaupt wel een koppel vormen.
  8.  Nadenken over een gezamenlijke toekomst doet hij niet. En als je vraagt hoe jullie relatie zal evolueren, is de kans groot dat hij een neerbuigende opmerking maakt of de romance beëindigt.
  9. Hij is fantastisch in bed. In de slaapkamer hoeft hij zich namelijk slechts op één ding te focussen: jij. Wees niet verbaasd als hij na een stomende vrijpartij amper aandacht aan je schenkt. Een man met bindingsangst wil immers een chaotisch en gevarieerd leven.
  10. Onzekerheid speelt hem parten. Hoezeer je ook probeert zijn vertrouwen in relaties te boosten, hij blijft bang om zich te binden.

Bron: Nieuwsblad

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.