taboe mannen

Herken de foute man aan lange ringvinger

Je zoekt je een ongeluk op die datingsites en singlefeesten maar je bent de juiste man nog altijd niet tegen gekomen. Sterker nog, op de een of andere manier trek je elke keer de foute types aan. Die kun je voortaan makkelijk omzeilen!

Foute man

Laatst schreven we nog over het ‘waarom vrouwen toch altijd op die foute in plaats van die lieve man vallen’. En ondanks het feit dat relaties met deze types doorgaans geen lang leven beschoren zijn, blijven ze voor vele dames woest aantrekkelijk. Niet voor iedereen gelukkig ;-). Dus ben jij op zoek naar een heuse lieverd en heb je binnenkort een date in je balboekje staan? Kijk dan eens naar zijn vingers…

Ringvinger

Naar zijn vingers denk je nu? Jazeker! Want daaraan kun je afleiden wat voor type je voor je hebt en of hij al die lieve, zoete, zachte woordjes echt meent. Door naar zijn vingers te kijken zie je of hij zich mooier voordoet dan hij is.

Vrouw(on)vriendelijk

Als zijn wijsvinger en ringvinger ongeveer gelijk zijn, is de kans groter dat het een lieve schat is. Hij luistert goed, zoekt geen ruzie, lacht meer en geeft meer complimenten. Ook is hij aardiger tegen vrouwelijke collega’s en dus ook tegen jouw vriendinnen, tegen je moeder en tegen jou!

Canadese wetenschappers van McGill University onderzochten 155 mannen gedurende 20 dagen op deze kenmerken. Doe er je voordeel mee! Val je op ‘foute’ mannen dan heb je er een te pakken als zijn wijsvinger en ringvinger ongelijk.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam