taboe mannen

Herken de foute man aan lange ringvinger

Je zoekt je een ongeluk op die datingsites en singlefeesten maar je bent de juiste man nog altijd niet tegen gekomen. Sterker nog, op de een of andere manier trek je elke keer de foute types aan. Die kun je voortaan makkelijk omzeilen!

Foute man

Laatst schreven we nog over het ‘waarom vrouwen toch altijd op die foute in plaats van die lieve man vallen’. En ondanks het feit dat relaties met deze types doorgaans geen lang leven beschoren zijn, blijven ze voor vele dames woest aantrekkelijk. Niet voor iedereen gelukkig ;-). Dus ben jij op zoek naar een heuse lieverd en heb je binnenkort een date in je balboekje staan? Kijk dan eens naar zijn vingers…

Ringvinger

Naar zijn vingers denk je nu? Jazeker! Want daaraan kun je afleiden wat voor type je voor je hebt en of hij al die lieve, zoete, zachte woordjes echt meent. Door naar zijn vingers te kijken zie je of hij zich mooier voordoet dan hij is.

Vrouw(on)vriendelijk

Als zijn wijsvinger en ringvinger ongeveer gelijk zijn, is de kans groter dat het een lieve schat is. Hij luistert goed, zoekt geen ruzie, lacht meer en geeft meer complimenten. Ook is hij aardiger tegen vrouwelijke collega’s en dus ook tegen jouw vriendinnen, tegen je moeder en tegen jou!

Canadese wetenschappers van McGill University onderzochten 155 mannen gedurende 20 dagen op deze kenmerken. Doe er je voordeel mee! Val je op ‘foute’ mannen dan heb je er een te pakken als zijn wijsvinger en ringvinger ongelijk.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.
datingsites vergelijken
By Moniek ·
5 augustus 2021

Dit zijn de meest populaire datingsites op een rijtje in Nederland