Betovering

Herfstvakantie in Den Haag

Herfstvakantie voor je kinderen? En jij hebt de tijd om iets met ze te gaan doen? In Den Haag is van alles te doen! Reis in één dag door heel Nederland in Madurodam, ontdek avontuurlijke attracties in Duinrell of bezoek de interactieve Wonderkamers van het Gemeentemuseum. Benieuwd naar het leven op de bodem van de zee? Duik in de prachtige onderwaterwereld van SEA LIFE. Voor meer ideeën zie de Kids agenda.

Kids agenda voor de hele herfst vakantie

De agenda voor de herfstvakantie (11 t/m 26 okt) in Den Haag is weer bomvol! Er zijn tal van leuke, spannende, leerzame en gave activiteiten voor kinderen. Bekijk het overzicht voor een dagje eropuit tijdens de herfstvakantie. Enkele ideetjes er uit gelicht.

Hét jeugdfestival in de herfstvakantie

Herfstvakantie in Den Haag betekent Betovering! Festival De Betovering voor de jeugd laat Den Haag van 17 t/m 26 oktober 2014 zinderen met een programma vol toneel, dans, muziek, beeldende kunst, films, workshops en nog veel meer. Eén groot feest voor alle kinderen van 2 t/m 12 jaar!

Binck vakantieplan

Het Binck Vakantieplan is een week vol spannende activiteiten voor kinderen van 4-14 jaar! Zij kunnen een dag in de vakantie actieve workshops volgen (sport, koken, mode, dans, fotografie, urban arts als graffiti, skaten en schilderen) én de dansvoorstelling The Match – een herkenbaar en hilarisch gedanste voetbal wedstrijd – van Lonneke van Leth Producties zien.

Dit vakantieplan zal in de herfstvakantie voor het eerst plaatsvinden in de Bink 36 aan de Binckhorstlaan in Den Haag. Het is een samenwerkingsverband tussen organisaties gevestigd in de Bink 36. Workshops worden o.a. aangeboden door modeontwerpers Les Soeurs Rouges, Lonneke van Leth Producties, Chefs On Tour, Festival Classique, Cross Fit sportactiviteiten, Fotografe Flore Zoé, beeldend kunstenaar Vincent de Kooker en PIP Den Haag.

Meer over Binck vakantieplan

Ukkieconcert

Een feest voor kind en ouder. In een optocht gaan op ontdekkingsreis door de wereld van klanken: grappig, vrolijk, soms onbekend en spannend. Zingen, spelen en bewegen. En als je moe wordt luister je lui liggend op kussens naar muziek tot de optocht weer terug gaat. Je gelooft je oren niet!

De concerten worden verzorgd door Irma Kort en Marie Christine Goergen. Op woensdag 15 oktober om 1:00 uur.

Meer over Ukkieconcert.

Vuurtoren Scheveningen

Met de kinderen richting het strand, blijft bijzonder. Of voor een wandeling langs de zee of voor bezoek aan de vuurtoren. Vroeger leidde een eenvoudig vuur op het strand de vissers veilig naar de kust. Rond 1805 werd het vuur vervangen door een stenen gebouw met bovenop een uitkijkpost en een vuurpot. Van daaruit ontwikkelde de vuurbaak zich tot de vuurtoren zoals die vandaag de dag nog in Scheveningen te bezichtigen is. Inmiddels houden 432 gietijzeren platen en 4600 moerbouten de kolossale toren bij elkaar. Lijkt het je leuk de vuurtoren te bezoeken? Dit is aan te vragen bij Muzee Scheveningen.

Het wordt weer genieten met de kinderen

Heerlijk genieten voor de kinderen, en als je kinderen genieten dan doe jij dat als ouder ook. Probeer als alleenstaande ouder een andere ouder mee te krijgen, dat is zeker zo gezellig. Neem anders een lekker boek mee, dat je lekker even quality time hebt, als de kinderen heerlijk worden vermaakt.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.