mannen aantrekkelijk

Herensieraden laten single mannen er nog beter uitzien

Het wordt met de dag belangrijker hoe we eruitzien. Mode en trends op het gebied van kleding, sieraden en andere uiterlijkheden zijn altijd al een belangrijk onderdeel geweest in de samenleving. Door onder andere de rol die sociale media speelt en de manier waarop we hiermee nog meer onze uitstraling en het perfecte plaatje kunnen etaleren, is de invloed van deze uiterlijke details nog belangrijker geworden. Naast met kleding, kun je ook met kleine details jezelf onderscheiden. Het gebruik van sieraden zijn hier een goed voorbeeld van.

Bij sieraden denk je misschien aan oorbellen of armbanden voor dames, maar er zijn ook duizenden soorten sieraden die door de man gedragen kunnen worden. Als single man is het misschien nog wel belangrijker dat jij er op je best uitziet en het is daarom als man ook absoluut het overwegen om extra aandacht aan de details te besteden, zoals bijvoorbeeld door het dragen van een stijlvolle ring, een reversspeld of een broche.

Maak een verzorgde en stijlvolle indruk met een broche of een reversspeld

Misschien ben je als single wel op zoek naar een leuke date of is er iemand op kantoor waar je graag weleens iets mee zou willen drinken. Om ervoor te zorgen dat je op de beste manier voor de dag komt, is het vaak een goed idee om ook meer aandacht te geven aan de details van je outfit of uitstraling. Natuurlijk zijn persoonlijkheid en karakter voor velen de belangrijkste zaken, wanneer het gaat om het vinden van een eventuele nieuwe partner, maar wanneer je aan het daten slaat of voor het eerst iemand ontmoet, is het toch echt de uitstraling die bepalend is. Vaak kun je met kleine details al een groot verschil maken, waardoor je een nog betere indruk kan maken. Bij het dragen van een colbert, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een reversspeld te dragen. Deze spelden draag je op de voorkant van het colbert aan de zijkant van de borst. Reversspelden zijn vaak relatief klein van formaat, maar zeer stijlvol. Je kan kiezen voor een bepaald symbool in bijvoorbeeld goud of zilver. Een broche is een type sieraad die een aantal jaren enigszins uit de mode is geraakt, maar de laatste jaren ook door mannen weer steeds vaker gedragen wordt. Een broche is een sieraad die je op de borst kan spelden op verschillende outfits, maar meestal het beste tot zijn recht komt op een nette of chique outfit. Je kunt een broche of een reversspeld gebruiken op nette outfits die je bijvoorbeeld draagt op kantoor of tijdens een bijzondere gelegenheid. Met een broche of een reversspeld maak je al gauw een verzorgde en stijlvolle indruk.

Krijg meer zelfvertrouwen met het dragen van herensieraden

Als single kan het soms gebeuren dat je onzeker bent, vooral wanneer je op zoek bent naar een partner en regelmatig nieuwe mensen ontmoet. Tijdens dates kun je soms gaan twijfelen aan je stijl of outfit. Met herensieraden kun je hier verandering in brengen en net even wat meer stijl geven aan je uitstraling. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan een stijlvolle fijne ketting, maar ook een stoere ring valt soms heel goed in de smaak. Naast het feit dat je met herensieraden je outfit en uitstraling nog mooier kan maken, hebben sieraden soms ook een betekenis. Sieraden worden regelmatig gebruikt vanwege de symbolische waarde of betekenis. Zo kan je bijvoorbeeld een familie-ring dragen of kiezen voor een specifiek sieraad dat extra waarde of een betekenis met zich meebrengt, zoals bijvoorbeeld een ring of ketting die als talisman fungeert. Door dit type sieraad te dragen kun je als single ook meer zelfvertrouwen krijgen, waardoor je makkelijker aan de praat raakt en binnen de kortste keren een nieuwe partner vindt.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.