Henk Westbroek pakt oude functie als seksuoloog weer op

Op 25 november is het nieuwe magazine ‘ilvy’ gelanceerd. Het blad wil de seksuele gezondheid van vrouwen bevorderen door kennis en ervaringen van experts te delen. Henk Westbroek kruipt speciaal voor het magazine, dat iedere twee maanden verschijnt, even terug in zijn oude functie van seksuoloog. Westbroek was in de jaren zeventig verbonden aan het Nederlands Instituut voor Sociaal Seksuologisch Onderzoek.

Deelnemers eerste uitgave

Niet alleen Henk Westbroek werkte mee aan deze eerste uitgave. Chava Voor in ’t Holt gaf een onthullend interview en ziet ‘ilvy’ als een heel mooi initiatief dat voor haar precies op het goede moment komt. De 30-jarige Anne Frank-actrice spreekt in een openhartig interview over het verbreken van haar tienjarige relatie en haar zoektocht naar meer spanning. Hierbij doet ze pittige uitspraken over onder andere het gebruik van vibrators, het ontdekken van drugs en haar fantasie over een trio. Naast haar rol van Margot in ‘Anne Frank‘, speelde zij rollen in onder andere ‘Moordvrouw’ en de speelfilm ‘De Hel van ’63’.

Seksualiteit

Ook Monique Holtmaat, eigenaar van Singlessite.nl en Single2Travel.nl werkte mee aan deze eerste uitgave. In de column met als thema ‘singles & seks op vakantie’ zal menig single (en niet-single) zich herkennen.

Omdat wij seksualiteit als iets heel bijzonders zien en op alle manieren willen helpen om de seksuele gezondheid te bevorderen, zijn wij een ontzettend mooi, nieuw en uniek platform begonnen.  Seksualiteit gaat hierbij verder dan alleen seksueel gedrag. Het gaat om de verwachtingen, fantasieën, overtuigingen, culturen, en alles wat maar een knipoog heeft naar seksualiteit.

ilvy magazine

‘ilvy’ is bedoeld voor alle vrouwen met een nieuwsgierigheid naar en interesse in seksualiteit. Het blad is geschreven naar het belevingsniveau van vrouwen van 25-50 jaar, met een variatie aan onderwerpen die vrouwen buiten deze leeftijdsklasse ook aanspreken. Door vrouwen aan te spreken wil ‘ilvy’ indirect ook mannen bereiken.

Het magazine zal te koop zijn bij meer dan 3.500 winkels in Nederland, waaronder AKO, Albert Heijn, Bruna, Jumbo Supermarkten, Primera, alle boekhandels en nog veel meer. Bovendien zal ilvy magazine vanaf volgende week op ca. 2.500 leestafels in Nederland liggen als inkijkexemplaar.

Bijdrage Monique Holtmaat 
Ilvy magazine monique holtmaa

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.