ondankbaar klussen
10 April 2015

Help mijn vrouw is ondankbaar

Baal je soms vreselijk dat je nog single bent? Verlang je wanhopig naar een partner om lief en leed mee te delen? Huisje, boompje, beestje en gewoon gelukkig zijn? Besef dan dat een relatie echt niet zaligmakend is. Sterker nog, er zijn momenten dat je écht blij bent om single te zijn. Kijk maar…

Opknappen

Misschien heb je het gemist, maar John Williams ging met zijn klusteam voor het programma ‘Help mijn man is klusser’ naar een gezin in Roosendaal om daar een bouwval van een huis op te knappen. De 28-jarige Karin woont er met echtgenoot Rien en vier kinderen onder de vijf jaar.

Afzien

Na jaren van afzien is Karin het spuugzat. Leven in zo’n krot en dat met vier kinderen, het kan zo niet langer dus schakelt ze de hulp in van John Williams. Samen met het klusteam moet hij het huis weer veilig maken zodat de kinderen gewoon kunnen opgroeien. De beneden verdieping wordt compleet aangepakt en zelfs de keuken wordt helemaal vernieuwd. Wat wil een mens nog meer? Ik denk dat menig single zonder partner, al dan niet met twee linkerhanden, zou staan te springen van geluk!

Ondankbaar

Dankbaar is Karin echter niet als ze de keuken voor het eerst ziet. Ze kijkt eerst blij om haar heen, maar haar stemming slaat snel om. “Waar zijn mijn stekkers gebleven?”, vraagt ze uiterst serieus aan John. “Er is in verhouding ook weinig werkruimte. Ik ben er eerlijk gezegd niet zo blij mee. Het is wel mooi, maar anders.” Verder is volgens Karin de vriezer te klein en als John haar naar de prachtig ingerichte nieuwe woonkamer brengt is het daar ook allemaal niet naar haar zin. Een chagrijnig gezicht en alleen maar commentaar is het enige dat Karins mond verlaat.

Verbijsterende reacties

Op Twitter en Facebook liegen de reacties er dan ook niet om. Kijkers zijn verbijsterd. Berichten als “Wat een ondankbaar kreng” en “Stop contact, scheiden” vliegen je om de oren. Het is voor het eerst dat iemand ronduit ondankbaar is na een complete verbouwing van “Help mijn man is klusser”. Nee, dat single zijn, dat is opeens helemaal niet zo erg meer. Je zal daar maar mee getrouwd zijn…

Fragment

Hier zie je de reactie van Karin in een fragment uit het programma

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Condoom.nl

gerelateerde artikelen

3 oorzaken waarom mensen in een ongelukkige relatie blijven hangen

Ook jij kent vast iemand die ondanks het vele geklaag bij...

Neem eens een mediavakantie

Smartphones, games en andere technologische snufjes kunnen tot paniek leiden. We...

10 relatie adviezen van echtscheidings-advocaten

‘Door dik en dun, in goede én in slechte tijden, jazeker...

Het laatste taboe van Mark Rutte

Het was de laatste uitzending van zomergasten en daarin deed Mark...

Manuel Broekman en Géza Weisz op Lexa datingapp

De hotste acteurs van het moment en tevens DJ-duo Manuel Broekman...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Culi gids

Met singles gezellig eten? Ga eens...

advertentie

Condoom.nl