ondankbaar klussen

Help mijn vrouw is ondankbaar

Baal je soms vreselijk dat je nog single bent? Verlang je wanhopig naar een partner om lief en leed mee te delen? Huisje, boompje, beestje en gewoon gelukkig zijn? Besef dan dat een relatie echt niet zaligmakend is. Sterker nog, er zijn momenten dat je écht blij bent om single te zijn. Kijk maar…

Opknappen

Misschien heb je het gemist, maar John Williams ging met zijn klusteam voor het programma ‘Help mijn man is klusser’ naar een gezin in Roosendaal om daar een bouwval van een huis op te knappen. De 28-jarige Karin woont er met echtgenoot Rien en vier kinderen onder de vijf jaar.

Afzien

Na jaren van afzien is Karin het spuugzat. Leven in zo’n krot en dat met vier kinderen, het kan zo niet langer dus schakelt ze de hulp in van John Williams. Samen met het klusteam moet hij het huis weer veilig maken zodat de kinderen gewoon kunnen opgroeien. De beneden verdieping wordt compleet aangepakt en zelfs de keuken wordt helemaal vernieuwd. Wat wil een mens nog meer? Ik denk dat menig single zonder partner, al dan niet met twee linkerhanden, zou staan te springen van geluk!

Ondankbaar

Dankbaar is Karin echter niet als ze de keuken voor het eerst ziet. Ze kijkt eerst blij om haar heen, maar haar stemming slaat snel om. “Waar zijn mijn stekkers gebleven?”, vraagt ze uiterst serieus aan John. “Er is in verhouding ook weinig werkruimte. Ik ben er eerlijk gezegd niet zo blij mee. Het is wel mooi, maar anders.” Verder is volgens Karin de vriezer te klein en als John haar naar de prachtig ingerichte nieuwe woonkamer brengt is het daar ook allemaal niet naar haar zin. Een chagrijnig gezicht en alleen maar commentaar is het enige dat Karins mond verlaat.

Verbijsterende reacties

Op Twitter en Facebook liegen de reacties er dan ook niet om. Kijkers zijn verbijsterd. Berichten als “Wat een ondankbaar kreng” en “Stop contact, scheiden” vliegen je om de oren. Het is voor het eerst dat iemand ronduit ondankbaar is na een complete verbouwing van “Help mijn man is klusser”. Nee, dat single zijn, dat is opeens helemaal niet zo erg meer. Je zal daar maar mee getrouwd zijn…

Fragment

Hier zie je de reactie van Karin in een fragment uit het programma

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.