uitjes weekend singles 50+

Helft werknemers misdraagt zich op bedrijfsborrel

Bijna de helft van de Nederlandse werknemers heeft zich wel eens misdragen op een bedrijfsborrel. Dat blijkt volgens carrièresite Monsterboard uit een wereldwijde enquête. Van de werknemers die zich misdroegen, kwam vijf procent op straat te staan. Nog eens vijf procent liep flinke reputatieschade op door een borrel.

Aan het onderzoek deden bijna 3700 mensen mee. Onder de Nederlandse ondervraagden geeft 45 procent aan zich wel eens te misdragen op de bedrijfsborrel. Daarmee zijn ze iets losbandiger dan het gemiddelde van de ondervraagden dat op 37 procent uitkwam.

Britse werknemers blijken zich tijdens een bedrijfsfeestje het moeilijkst te kunnen beheersen. Bijna twee derde, 64 procent, geeft aan zich wel eens te hebben misdragen.

Italiaanse ondervraagden blijken het braafst op bedrijfsfeesten. Daar maakte slechts achttien procent van de werknemers het tijdens een bedrijfsborrel te bont.

Monsterboard adviseert mensen die een bedrijfsborrel bezoeken in hun achterhoofd te houden dat ze zich in een zakelijke omgeving bevinden. Erg dronken worden is dan ook geen goed idee.

Bron: Nu.nl

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.