scheiden zonder rechter

Helft vrouwen voelt zich gepest op de werkvloer

Meer dan de helft van de vrouwen voelt zich wel eens gepest of geïntimideerd op de werkvloer. Dit blijkt uit onderzoek waarvoor 25.000 volwassen vrouwen zijn ondervraagd, zo meldt The Sunday Times.

Discriminatie en seksuele intimidatie

52 procent van de ondervraagde vrouwen heeft zich wel eens gediscrimineerd gevoeld tijdens het werk. Een kwart gelooft daarnaast dat ze wordt overladen met te veel taken en soms oneerlijk wordt bekritiseerd. Eén op de tien vrouwen geeft toe ooit het slachtoffer van seksuele intimidatie te zijn geweest, zo blijkt uit de enquête van Opportunity Now, dat campagne voert voor gendergelijkheid op het werk.

De meerderheid van de werkende vrouwen is ervan overtuigd dat het krijgen van kinderen de kans op vooruitgang in hun carrière sterk beïnvloed. Daarnaast denkt 17 procent van respondenten dat de kans op promotie aanzienlijk kleiner is vanwege hun geslacht.

Bron: Nu.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!