10 november 2011

Helft vrouwen vindt gigolo inhuren slim

Op het inhuren van een gigolo rust steeds minder een taboe. Maar liefst de helft van alle vrouwen bestempelt een gekochte vrijpartij vandaag de dag als slim, modern en verstandig. Dit blijkt ondermeer uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 650 vrouwen aan de tand voelde over het fenomeen betaalde seks.

Slimme seks
Het imago van betaalde seks voor vrouwen zit niet langer in het verdomhoekje en raakt langzaam uit de taboesfeer. De helft van de vrouwen bestempelt het inhuren van een gigolo tegenwoordig vooral als slim en modern. Een kleine minderheid van de dames ziet betaalde seks nog altijd als vies, dom of ordinair.

Daad bij het woord
Van alle geënquêteerde vrouwen heeft 10 procent de daad bij het woord gevoegd en wel eens een gigolo ontboden. Het aantal vrouwen dat momenteel serieus overweegt om een man te bestellen voor seks ligt op 21 procent. Een overige 40 procent zegt soms met de gedachte te spelen.

Verwachtingen
De gigolo dient van alle markten thuis te zijn om aan de seksuele voorkeuren van de moderne vrouw te kunnen voldoen. De top tien van wensen ziet er als volgt uit:

1. Massage plus ontspannen vrijpartij
2. Een potje stevige seks
3. Seks als nooit tevoren
4. Een meervoudig orgasme
5. Orale seks
6. Nieuwe dingen leren op seksgebied
7. Een forse penis die het lang blijft doen
8. Eindelijk eens een keer klaarkomen
9. Verschillende standjes uitproberen
10. Vooral lichamelijke intimiteit

Opvallend is te noemen dat ondanks diverse artikelen in vrouwenbladen waarbij de groeiende behoefte aan anale seks wordt benadrukt we dit hier niet terug zien. Anale seks met een gigolo ziet men blijkbaar niet als een must en staat dan ook onderaan de wensenlijst.

Kostenplaatje
Aangezien er sprake is van een zakelijke transactie rijst de vraag hoeveel men bereid is te betalen voor twee uurtjes seks met een gigolo. 28 procent zegt hier maximaal 100 euro voor over te hebben. Voor 26 procent ligt dit tussen de 100 en 200 euro en slechts 7 procent wil tussen de 200 en 300 euro betalen voor de vrijpartij van hun dromen. Een zeer kleine minderheid van 3 procent heeft er tussen de 300 en 400 euro over.

Vrouwbeeld
Wat voor type vrouwen zijn het die willen betalen voor een mannelijke sekspartner? Volgens de geënquêteerde dames zijn dit op de eerste plaats goed opgeleide vrouwen annex zakenvrouwen. Ook vrouwen van boven de veertig en single vrouwen scoren hoog. De minst waarschijnlijke klanten acht men laag opgeleide vrouwen, huisvrouwen en getrouwde vrouwen.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

gerelateerde artikelen

Minder taboes bij online daten

Waar zo’n 20 jaar geleden online daten nog nieuw en onbekend...

Nederlandse vijftigplussers meer tevreden over seksleven dan Vlamingen

Nederlandse vijftigplussers zijn over het algemeen meer tevreden over hun seksleven dan Vlamingen.

Heb je één van deze 4 sterrenbeelden? Dan ben jij een beest in bed!

Standje ‘brave missionaris’ komt niet voor in jouw seksleven. Jij houdt...

Intimiteit en seks in corona-tijd : wees bewust van het risico

Omdat intimiteit en seks ook een levensbehoefte is voor iedereen die...

De aantrekkingskracht van de buitenlandse man

We zijn allemaal weleens een buitenlandse man tegengekomen waar we een...