Helft vrouwen liegt over aantal bedpartners

De helft van de vrouwen liegt tegen haar partner over het aantal sekspartners dat ze in het verleden had. Dat blijkt uit een nieuw Brits onderzoek.

Ook over de reden waarom ze brak met haar vorige partner liegt een groot deel van de vrouwen. Zo’n 38 procent geeft toe hier niet helemaal eerlijk over te zijn, zo blijkt uit een onderzoek dat een Britse modewebsite hield onder 1.362 vrouwen. Dat meldt de Daily Mail. Vrouwen zeggen te liegen tegen hun partner om zijn gevoelens te sparen of om zijn ego te strelen, zo blijkt uit het onderzoek.

Leuker
Maar ze liegen ook om zichzelf te beschermen of om zich beter voor te doen. Ruim 55 procent zegt te liegen om er voor te zorgen dat haar partner haar leuker vindt.

Vrouwen liegen verder tegen hun partner over hoeveel geld ze uitgeven aan kleding ( 33 procent), hun baan (28 procent), hun financiën (25 procent), hun leeftijd (18 procent) en vreemdgaan (16 procent). 

Slechts 9 procent liegt over haar cupmaat en 5 procent over haar natuurlijke haarkleur.

Ruzie
Toch zegt 63 procent van de ondervraagde vrouwen dat liegen alleen maar tot ruzie leidt en 55 procent zou het erg vinden als haar partner tegen haar liegt. Ruim 20 procent zou daar zelf kwaad om worden en 13 procent zou haar partner nooit meer vertrouwen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten