afknappers vakantie

Helft vrouwen laat bikini lekker thuis

Ben jij een enorme zonliefhebber die het liefst een minuscule bikini aantrekt om zoveel mogelijk huid lekker bruin te laten worden? Nou, de helft van de vrouwen denkt hier heel anders over. Zij laten de bikini uit ontevredenheid over hun lichaam lekker in de kast liggen. Dat blijkt uit een onderzoek onder duizend vrouwen.

Vakantiefoto’s

Een leuk vakantiekiekje in badkleding of in hun vakantieoutfit is er voor zestig procent van de ondervraagde dames ook niet bij. Ze willen onder geen beding in deze kleding op de foto worden gezet. Een kwart van de dames heeft vooral moeite met hoe hun buik eruit ziet. Ze houden deze dan ook vrijwel allemaal in als ze langs het strand of zwembad wandelen.

Dikke billen

De zomer is sowieso niet aan deze dames besteed. Ze maken zich ook zorgen over het aanzicht andere lichaamsdelen. Zo vindt 12 procent hun bovenarmen ronduit lelijk en nog eens 14 procent baalt enorm van het formaat van haar billen. Twintig procent vindt weer dat de bovenbenen te slap zijn.

Ongemakkelijk

Opmerkelijk is dat slechts 8 procent van de vrouwen zich zorgen maakt over hun borsten in een badpak of bikini. De bikinirandjes (lees broekje) is dan weer een ander verhaal. 17 procent voelt zich nogal onzeker over mogelijke vetrandjes. Een omslagdoel of sarong biedt in deze gevallen uitkomst. Slechts 1 procent van de vrouwen voelt zich volkomen op haar gemak in een bikini.

Bron: Dailymail

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!
bijzondere singlereizen
By Moniek ·
3 november 2021

9 tips voor bellen op vakantie

De vakanties komen er weer aan. Dan willen veel mensen met hun smartphone, tablet of laptop de grens over. Pas op, dat kan in de papieren lopen. Wat is de beste manier om bereikbaar te blijven tegen redelijke kosten? Hier de 10 tips van Spanje Blog op een rij voor een zorgeloze vakantie.
ontoegankelijke vakantielanden
By Moniek ·
30 oktober 2021

3 vrijwel ontoegankelijke vakantielanden

Ben jij ook zo’n fan van ‘Reizen Waes’? Hou je van reizen naar avontuurlijke en onbekende bestemmingen? Dan moet je beslist eens kijken! In zijn televisieprogramma trekt hij naar landen die de gemiddelde toerist liever links laat liggen en heeft daarbij slechts een vraag: kan ik er op vakantie?
voordelen en nadelen singlereizen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Eerlijke tips: voor en nadelen van singlereizen

Ben jij er al aan toe om als single op vakantie te gaan? Twijfel je enorm over het soort vakantie, of je alleen op reis zult gaan of met een groepsreis en zoek je betrouwbare tips en informatie over singlereizen? Dan heb je eerlijke tips en info nodig over de voor en nadelen van singlereizen. Lees je mee?
Blarney stone kiss
By Margret ·
20 oktober 2021

Vieze adem beter dan vieste plekken

Zal ooit enige wetenschapper zich gebogen hebben over de mate van hygiëne van een single ten op zichten van iemand die niet alleen is? En hoe zit dat op vakantie plekken?