afknappers vakantie

Helft vrouwen laat bikini lekker thuis

Ben jij een enorme zonliefhebber die het liefst een minuscule bikini aantrekt om zoveel mogelijk huid lekker bruin te laten worden? Nou, de helft van de vrouwen denkt hier heel anders over. Zij laten de bikini uit ontevredenheid over hun lichaam lekker in de kast liggen. Dat blijkt uit een onderzoek onder duizend vrouwen.

Vakantiefoto’s

Een leuk vakantiekiekje in badkleding of in hun vakantieoutfit is er voor zestig procent van de ondervraagde dames ook niet bij. Ze willen onder geen beding in deze kleding op de foto worden gezet. Een kwart van de dames heeft vooral moeite met hoe hun buik eruit ziet. Ze houden deze dan ook vrijwel allemaal in als ze langs het strand of zwembad wandelen.

Dikke billen

De zomer is sowieso niet aan deze dames besteed. Ze maken zich ook zorgen over het aanzicht andere lichaamsdelen. Zo vindt 12 procent hun bovenarmen ronduit lelijk en nog eens 14 procent baalt enorm van het formaat van haar billen. Twintig procent vindt weer dat de bovenbenen te slap zijn.

Ongemakkelijk

Opmerkelijk is dat slechts 8 procent van de vrouwen zich zorgen maakt over hun borsten in een badpak of bikini. De bikinirandjes (lees broekje) is dan weer een ander verhaal. 17 procent voelt zich nogal onzeker over mogelijke vetrandjes. Een omslagdoel of sarong biedt in deze gevallen uitkomst. Slechts 1 procent van de vrouwen voelt zich volkomen op haar gemak in een bikini.

Bron: Dailymail

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen. 
instagram vakantiefoto
By Moniek ·
15 maart 2022

De meest geïnstagramde eilanden ter wereld

Waar zijn de meest fotogenieke eilanden ter wereld? Van Bali tot Bora Bora is het delen van vakantiefoto's op sociale media een essentieel onderdeel van de reiservaring zelf geworden.
singles kamperen
By Tijmen ·
21 februari 2022

Samen kamperen als single? Doen! 

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!