Helft vrouwen is minnares geweest

De helft van de dames tussen de 14 en 35 jaar is op een bepaald punt in haar leven ‘de andere vrouw’ geweest. Dat is gebleken uit een lezersenquête van het weekblad Flair waarvoor 3000 vrouwen in de pen kropen.

Gaan de vrouwen zelf vreemd, dan zal eenderde dat nooit aan de partner opbiechten, aldus de rondvraag. Over het seksverleden wordt nog eens door eenderde gelogen. Wellicht mede dankzij hun eigen optreden blijkt ook het vertrouwen in de partner niet waterdicht. Het leeuwendeel van de vrouwen (80 procent) blijkt zich genoodzaakt te voelen zo nu en dan zijn spulletjes te doorzoeken. 70 procent controleert ook sms en email.

Seks
Qua seks blijken vrouwen anno nu ruimdenkend. De helft geeft aan wel eens anale seks gehad te hebben, bijna driekwart heeft ‘het’ wel eens op een openbare plek gedaan. Van liegen en bedriegen bleken de ondervraagden eveneens niet vies. Driekwart geeft toe wel eens gestolen te hebben, ruim 3 procent heeft wel eens ergens ingebroken. Ook zwartwerken (60 procent) en rijden onder invloed (25 procent) behoren tot de zonden, net als het roken van cannabis (de helft) en liegen over de uitgaven (eenderde).

Spierballen
Trendwatcher Herman Konings vertelt aan het tijdschrift Nina waarom vrouwen zich volgens hem zo opstellen. “Vrouwen vertonen spierballengedrag. Ze willen tonen dat ze durven en geen doetjes zijn”, denkt hij, en dat zal de komende tijd vermoedelijk niet verbeteren. “Stelen, seks, drugs. Voor tienermeisjes nu is het heel normaal.”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?