Helft vrouwen heeft one-night-stand

De helft van de vrouwen in de twintig had een one-night-stand. Ook vrouwen in de dertig en veertig zijn niet vies om het bed te delen met iemand die ze daarna nooit meer zien.

Uit Brits onderzoek, uitgevoerd onder 1.000 vrouwen boven de twintig die een lange relatie kennen, hebben of getrouwd zijn, blijkt dat 48 procent van de vrouwen in de twintig een one-night-stand had.

Van de vrouwen in de dertig had 46 procent een one-night-stand en 45 procent in de leeftijdscategorie 40 tot 49 deelde ook het bed voor één keer met een man. Daarnaast had een derde van de vijftigers eenzelfde avontuur.

Niet veel vrouwen zouden het terug willen draaien, zo hebben vrouwen in de veertig, met driekwart, het minst spijt van hun eenmalige seksavontuur. Van de vijftigers zegt 65 procent geen spijt te hebben en bij de 60-plussers geeft maar 56 procent aan het voorval te betreuren.

Vrouwen in de twintig denken daar anders over. 44 procent van deze groep wenste dat hun one-night-stand nooit was gebeurd, zo meldt Daily Mail.

Daarnaast werd onderzocht of de deelneemsters aan het onderzoek ooit een abortus ondergingen. Opvallend is dat 22 procent van de vrouwen in de leeftijdsgroep 40 tot 49 jaar daar bevestigend op antwoordde. Bijna een kwart van de twintigers heeft al een abortus achter de rug.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?