nieuwe vrienden maken

Helft vrouwen brengt liever tijd door met vriendin dan met partner

Single vrouwen mogen dan misschien denken dat het leven met een partner ideaal is, zodra ze er een hebben brengt de helft van de dames liever tijd met elkaar door dan met de man in kwestie.

Dit blijkt uit onderzoek waarvoor 2.000 vrouwen ondervraagd zijn. Als vrouwen moeten kiezen tussen een dag doorbrengen met vriendinnen of met de partner, dan kiest 46 procent voor het gezelschap van een goede vriendin. Een derde van de vrouwen vindt dat ze beter met haar vriendinnen kan roddelen en over ernstige problemen kan praten, dan met haar vriend of man, zo meldt Daily Mail.

Persoonlijkheid

Eén op de vijf vrouwen zegt dat het lijkt alsof vriendinnen daarnaast meer geïnteresseerd zijn in wat ze doen. Ook denken vrouwen dat hun vriendinnen hun ‘echte ik’ beter kennen dan hun geliefde.

Een kwart van de respondenten brengt haar vrije tijd het liefst alleen door om te genieten van de rust in huis. De helft hiervan zegt dat het de enige kans is om ongestoord televisieprogramma’s te kijken en te surfen op internet. Uit het onderzoek blijkt dat de gemiddelde vrouw slechts één uur en veertien minuten in de week echt tijd voor zichzelf heeft. 10 procent van de vrouwen heeft het huis bijna nooit voor zich alleen.

Bron: Nu

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Margret ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Margret ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.
willie test womanizer
By Moniek ·
18 oktober 2021

Vreemdgaan: half Nederland doet het

Bijna de helft van de mensen zegt ooit in zijn leven bedrogen te zijn door een partner. Een kwart is door zijn huidige partner bedrogen, of vermoedt dat dat is gebeurd. Ook geeft bijna de helft van de mensen toe dat hij of zij zelf weleens is vreemdgegaan.