Helft singles wil date in het donker

Meer dan de helft van de singles ziet een afspraakje in het donker wel zitten. Het ‘daten in the dark’ waarbij men de ander alleen kan horen, voelen en ruiken ervaart men als een leuk alternatief voor de traditionele date. Dit blijkt uit een korte enquête van Online Magazine Singlessite onder 500 singles.

Looks
Hoewel het uiterlijk een voorname rol speelt bij de zoektocht naar een nieuwe partner is dit zeker niet alles overheersend. De helft van de singles zegt de looks van een date erg belangrijk te vinden, de andere helft hecht hier juist veel minder waarde aan.

Klik
Dat men tijdens het daten in het donker de ander niet in de ogen kan kijken draagt bij aan een objectiever oordeel over de relatiekandidaat. Zodra er sprake is van een heuse klik maar ook van tegenvallende looks besluit 61 procent toch met de kandidaat in kwestie te blijven daten.

In de praktijk heeft slechts 3 procent van de ondervraagden deelgenomen aan een ‘date in the dark’ experiment. Zo’n 55 procent van de singles zegt het wel eens te willen proberen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By info@tibordeboer.nl ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten

By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!