Helft singles wil date in het donker

Meer dan de helft van de singles ziet een afspraakje in het donker wel zitten. Het ‘daten in the dark’ waarbij men de ander alleen kan horen, voelen en ruiken ervaart men als een leuk alternatief voor de traditionele date. Dit blijkt uit een korte enquête van Online Magazine Singlessite onder 500 singles.

Looks
Hoewel het uiterlijk een voorname rol speelt bij de zoektocht naar een nieuwe partner is dit zeker niet alles overheersend. De helft van de singles zegt de looks van een date erg belangrijk te vinden, de andere helft hecht hier juist veel minder waarde aan.

Klik
Dat men tijdens het daten in het donker de ander niet in de ogen kan kijken draagt bij aan een objectiever oordeel over de relatiekandidaat. Zodra er sprake is van een heuse klik maar ook van tegenvallende looks besluit 61 procent toch met de kandidaat in kwestie te blijven daten.

In de praktijk heeft slechts 3 procent van de ondervraagden deelgenomen aan een ‘date in the dark’ experiment. Zo’n 55 procent van de singles zegt het wel eens te willen proberen.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?