Helft singles heeft vlinders in de buik

Valentijnsdag, de dag van de (anonieme) liefde. 45% van de singles geeft aan stille gevoelens te hebben voor iemand in de omgeving. Hierbij hebben singles voornamelijk gevoelens voor een vriend, vriendin of een collega op het werk. Dit blijkt uit een online enquête van Relatieplanet onder 900 singles.

Singles zien Valentijnsdag als een dag om een dierbare extra te verwennen met een bos bloemen, een mooie kaart, een liefdevolle sms of een ander leuk cadeau. 35% vindt de dag  een commerciële aangelegenheid.

Enkele honderden singles onder de respondenten staan in de startblokken om van Valentijnsdag een onvergetelijke dag te maken. 15% van de vrouwen en 25% van de mannen is tijdens deze dag van plan haar of zijn gevoelens op romantische wijze aan iemand op te biechten. Met deze aantallen worden helaas niet alle liefdeswensen door Cupido ingewilligd. Bijna driekwart van de respondenten hoopt namelijk tijdens Valentijnsdag een leuke attentie te ontvangen.

De gunfactor is tijdens Valentijnsdag hoog. 82% van de respondenten gunt iemand in de omgeving een mooie kaart en leuk liefdescontact.14% van de singles geeft aan op dat moment een beetje jaloezie te voelen. “Wij van Relatieplanet gunnen alle singles van Nederland een romantische date tijdens Valentijnsdag en deze koude winterdagen. Op 10, 11 en 12 februari hebben we dan ook onze Full Memberships voor hoge kortingen aangeboden. Op deze wijze is het voor nog meer singles mogelijk een liefdevol bericht met een leuke voorstel naar andere singles te sturen”. Aldus Thomas Boonstoppel, Operationeel Manager Relatieplanet.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?