singles festival

Helft singles duikt graag de bosjes in tijdens festivals

Met de nazomer op komst breekt er voor de Nederlandse single een belangrijke periode aan. De zomer biedt namelijk volop mogelijkheden om een nieuwe partner te vinden. Relatieplanet deed onderzoek en ondervroeg 1000 singles hoe ze festivals en evenementen gebruiken in hun zoektocht naar een nieuwe liefde.

Hieruit blijkt dat de helft het moeilijk vindt om in de zomer te laten merken dat ze single zijn en geen partner hebben. Maar als ze intiem worden met iemand, dan duikt de helft van hen het liefst de bosjes in.

Uitgaan

Singles bezoeken in de zomer massaal strandfeesten, zomermarkten, muziek en theaterfestivals. Ze zien dit als the placet o be om een nieuwe liefde tegen het lijf te lopen. Uit het onderzoek blijkt dat bijna alle singles met een goed gevoel terugkomen van een zomerse festiviteit. Vooraf voelen veel singles zich een beetje onzeker, en ook het uitkomen voor hun single status blijkt voor velen een probleem. Dat betekent overigens niet dat ze niet alles uit de kast halen om hun doel te bereiken: een nieuwe liefde aan de haak slaan.

Uiterlijk

Voorafgaand aan een festival halen singles alles uit de kast om de missie te laten slagen. Singles laten niets aan het toeval over en zorgen dat ze er tip top uitzien voordat ze zich onderdompelen in het feestgedruis. Bijna de helft van de ondervraagde singles shopt een compleet nieuwe garderobe bij elkaar en een kwart meet zichzelf zelfs een nieuw kapsel aan. Vooral mannen willen graag goed voor de dag komen als het om hun haar gaat.

Bron: Relatieplanet

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.