Helft singles alleen met kerst

19-12-2006 – Helft singles brengt alleen de feestdagen door

Ondanks het enorme aanbod aan kerstparty’s, activiteiten en dinnerdates kiest maar liefst 49 procent van de singles ervoor om de komende kerstdagen alleen door te brengen. Dit blijkt uit een mini-enquête van Online Magazine Singlessite. Slechts 10 procent van de ondervraagden laat weten tijdens de feestdagen deel te nemen aan speciaal georganiseerde single activiteiten.

De overige singles verdelen de aandacht over vrienden en familie, waarbij een familiebezoek voor 23 procent van de ondervraagden een aantrekkelijk alternatief blijkt te zijn. Samen met vrienden en vriendinnen de feestdagen doorbrengen is daarentegen ietwat minder populair. Slechts 18 procent laat weten op die manier de kerstdagen in te vullen.

Uit eerder onderzoek van Singlessite bleek al dat het alleen zijn met de feestdagen door singles in zijn algemeenheid als negatief wordt ervaren. Van alle ondervraagden liet destijds 67 procent weten het erg te vinden om deze dagen zonder partner te moeten doorbrengen. De jaarwisseling kwam hier als meest vervelende feestdag uit de bus. Voor slechts 15 procent is het alleen zijn met oud & nieuw minder erg dan het alleen zijn met de kerstdagen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten