seksspeeltjes
29 mei 2015

Helft mannen gebruikt seksspeeltjes

Je seksleven een beetje spannender maken met behulp van wat seksspeeltjes? Daar draait de helft van de Nederlandse mannen hun hand niet meer voor om. Van de 5.255 ondervraagde mannen zegt 56 procent weleens een vibrator of dildo te ter hand te nemen.

Spannender seksleven

Deze cijfers zijn afkomstig van een onderzoek dat werd uitgevoerd door het tijdschrift FHM. 62 procent van de mannen geeft aan dat ze de seksspeeltje gebruiken om hun seksleven een beetje spannender te maken. Een kwart van de heren zegt dat het de seks beter maakt.

Vibrator en dildo

De vibrator of de dildo is het meest terug te vinden in de slaapkamers van Nederlandse mannen. 42 procent van de mannen zegt er een te hebben. Maar ook de cockring en vibrerende eitjes zijn populair in bed. Van de mannen die nog geen seksspeeltje in huis hebben, zegt twee derde er wel voor open te staan.

Seks met een knipoog

Seks hoeft lang niet altijd een serieuze aangelegenheid te zijn. Met een dikke knipoog en een lach maakt seks vaak een stuk plezieriger. Dat hebben de makers van deze seksspeeltjes ook bedacht. De groente versies van Hole Punch Toys maken je niet alleen opgewonden maar ontlokken je ook een glimlach.
groente seksspeeltje

Tuinieren en seks?

Wie zowel van tuinieren als van seks houdt, is bij Hole Punch Toys aan het goede adres. Het kleine eenmansbedrijfje, Colin is het brein achter de zaak, vindt dat seks wel wat minder serieus mag genomen worden. De man vervaardigt ludieke seksspeeltjes die tegelijk heel bruikbaar zijn. Van raketten over waterijsjes tot een non; ze zijn er in de gekste vormen. En dus ook in de vorm van wortels en radijzen.

Groente seksspeeltjes

Plugs Bunny kost 55 dollar, Rad-Ish heb je voor 59 dollar en voor Baby Carrot tel je 35 dollar neer. Alle speeltjes zijn gemaakt van platinum siliconen en zijn dus helemaal veilig. Wie zich eens wil laten gaan, kan de drie groentenspeeltjes zelfs in één pretpakket kopen. Zien ze er niet uit om in te bijten?

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Met deze tips heb je geen ongemakkelijke telefoonseks

Tinderdates zitten er nauwelijks in en met iemand mee naar huis...

Hoe liefde en seks veranderen door technologie

Ook seks en intimiteit zullen diep worden beïnvloed door technologie.

Hoe je jouw seksleven leuker maakt

Wil je alles weten over anale seksspelletjes en hoe je daarvan...

5 mythes over seks bij 50-plussers

Is het echt zo dat je dan geen zin meer hebt...

7x dingen die mannen doen waar vrouwen opgewonden van raken

Natuurlijk, we worden ook opgewonden van zijn brede armen, mooie ogen...

singlessite gidsen

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Culi gids

Met singles gezellig eten? Ga eens...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie