seksspeeltjes

Helft mannen gebruikt seksspeeltjes

Je seksleven een beetje spannender maken met behulp van wat seksspeeltjes? Daar draait de helft van de Nederlandse mannen hun hand niet meer voor om. Van de 5.255 ondervraagde mannen zegt 56 procent weleens een vibrator of dildo te ter hand te nemen.

Spannender seksleven

Deze cijfers zijn afkomstig van een onderzoek dat werd uitgevoerd door het tijdschrift FHM. 62 procent van de mannen geeft aan dat ze de seksspeeltje gebruiken om hun seksleven een beetje spannender te maken. Een kwart van de heren zegt dat het de seks beter maakt.

Vibrator en dildo

De vibrator of de dildo is het meest terug te vinden in de slaapkamers van Nederlandse mannen. 42 procent van de mannen zegt er een te hebben. Maar ook de cockring en vibrerende eitjes zijn populair in bed. Van de mannen die nog geen seksspeeltje in huis hebben, zegt twee derde er wel voor open te staan.

Seks met een knipoog

Seks hoeft lang niet altijd een serieuze aangelegenheid te zijn. Met een dikke knipoog en een lach maakt seks vaak een stuk plezieriger. Dat hebben de makers van deze seksspeeltjes ook bedacht. De groente versies van Hole Punch Toys maken je niet alleen opgewonden maar ontlokken je ook een glimlach.
groente seksspeeltje

Tuinieren en seks?

Wie zowel van tuinieren als van seks houdt, is bij Hole Punch Toys aan het goede adres. Het kleine eenmansbedrijfje, Colin is het brein achter de zaak, vindt dat seks wel wat minder serieus mag genomen worden. De man vervaardigt ludieke seksspeeltjes die tegelijk heel bruikbaar zijn. Van raketten over waterijsjes tot een non; ze zijn er in de gekste vormen. En dus ook in de vorm van wortels en radijzen.

Groente seksspeeltjes

Plugs Bunny kost 55 dollar, Rad-Ish heb je voor 59 dollar en voor Baby Carrot tel je 35 dollar neer. Alle speeltjes zijn gemaakt van platinum siliconen en zijn dus helemaal veilig. Wie zich eens wil laten gaan, kan de drie groentenspeeltjes zelfs in één pretpakket kopen. Zien ze er niet uit om in te bijten?

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!