seksspeeltjes

Helft mannen gebruikt seksspeeltjes

Je seksleven een beetje spannender maken met behulp van wat seksspeeltjes? Daar draait de helft van de Nederlandse mannen hun hand niet meer voor om. Van de 5.255 ondervraagde mannen zegt 56 procent weleens een vibrator of dildo te ter hand te nemen.

Spannender seksleven

Deze cijfers zijn afkomstig van een onderzoek dat werd uitgevoerd door het tijdschrift FHM. 62 procent van de mannen geeft aan dat ze de seksspeeltje gebruiken om hun seksleven een beetje spannender te maken. Een kwart van de heren zegt dat het de seks beter maakt.

Vibrator en dildo

De vibrator of de dildo is het meest terug te vinden in de slaapkamers van Nederlandse mannen. 42 procent van de mannen zegt er een te hebben. Maar ook de cockring en vibrerende eitjes zijn populair in bed. Van de mannen die nog geen seksspeeltje in huis hebben, zegt twee derde er wel voor open te staan.

Seks met een knipoog

Seks hoeft lang niet altijd een serieuze aangelegenheid te zijn. Met een dikke knipoog en een lach maakt seks vaak een stuk plezieriger. Dat hebben de makers van deze seksspeeltjes ook bedacht. De groente versies van Hole Punch Toys maken je niet alleen opgewonden maar ontlokken je ook een glimlach.
groente seksspeeltje

Tuinieren en seks?

Wie zowel van tuinieren als van seks houdt, is bij Hole Punch Toys aan het goede adres. Het kleine eenmansbedrijfje, Colin is het brein achter de zaak, vindt dat seks wel wat minder serieus mag genomen worden. De man vervaardigt ludieke seksspeeltjes die tegelijk heel bruikbaar zijn. Van raketten over waterijsjes tot een non; ze zijn er in de gekste vormen. En dus ook in de vorm van wortels en radijzen.

Groente seksspeeltjes

Plugs Bunny kost 55 dollar, Rad-Ish heb je voor 59 dollar en voor Baby Carrot tel je 35 dollar neer. Alle speeltjes zijn gemaakt van platinum siliconen en zijn dus helemaal veilig. Wie zich eens wil laten gaan, kan de drie groentenspeeltjes zelfs in één pretpakket kopen. Zien ze er niet uit om in te bijten?

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Moniek ·
16 juni 2021

Theorie-examen halen weer mogelijk 

By Moniek ·
10 juni 2021

Genoeg van swipen en oppervlakkig daten. Liefdes app Magnolia matcht met wetenschappelijk algoritme.

By Moniek ·
8 juni 2021

Gouden tips voor een succesvolle speeddate: wie niet waagt, wie niet wint!

By Moniek ·
7 juni 2021

6 manieren om je seksleven te stimuleren

By Moniek ·
4 juni 2021

Hoe word je een Happy Single? 19 tips

By Moniek ·
31 mei 2021

Zelf duurzame juwelen maken, het is makkelijker dan je denkt