Helft mannen dumpt te dikke vriendin

Een studie uit de Verenigde Staten wijst uit dat bijna de helft van de mannen zijn partner zou dumpen als zij te dik zou worden. Van de vrouwen dumpt 20 procent haar man als hij aankomt.

Het onderzoek werd uitgevoerd onder 70.000 deelnemers.

Meer dan een derde van de mannen gelooft dat vrouwen minder aantrekkelijk worden op hun veertigste, terwijl een kwart vindt dat vrouwen aftakelen na hun vijftigste. Vrouwen denken hier hetzelfde over als het om mannen gaat, slechts 23 procent van de vrouwen gelooft dat een man zijn looks nooit verliest, zo meldt Daily Mail.

Sekspartners

Mannen liegen vaker dan vrouwen over het aantal sekspartners dat ze hebben gehad. 42 procent van de mannen vindt bovendien dat een vrouw een losbandig seksleven heeft als ze met meer dan tien mannen naar bed is geweest. Bijna hetzelfde percentage vrouwen vindt dat van een man als hij meer dan twintig sekspartners heeft gehad.

Bijna een vijfde van de mannen heeft een vrouw wel eens verteld dat hij van haar hield, zodat ze met hem naar bed zou gaan. 51 procent van de mannen geeft zelfs toe dat ze beter bediend willen worden in bed, terwijl maar 18 procent van de vrouwen dat wenst.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?