Helft koppels heeft geen seks tijdens huwelijksnacht

De kans op een heftige vrijpartij nadat je met elkaar in het huwelijksbootje bent gestapt is slechts 50 procent. De helft van de pasgehuwden heeft namelijk geen seks tijdens de huwelijksnacht. Teveel drank blijkt de grote boosdoener.

Dit blijkt uit onderzoek waarvoor 2.128 jonggehuwden zijn ondervraagd.

Een kleine meerderheid (52 procent) van de stellen heeft geen seks gedurende de huwelijksnacht. Dat komt in de meeste gevallen doordat de bruidegom te dronken is. Van de bruiden kijkt 13 procent tijdens haar bruiloft te diep in het glaasje, waardoor er op de speciale nacht niet wordt gevreeën.

Daarnaast worden ruzies gedurende de dag, oververmoeidheid van de bruid en op de kinderen letten gezien als meest voorkomende redenen om geen seks te hebben, meldt Daily Mail. Zo valt 16 procent van de pasgetrouwde vrouwen vrijwel meteen in slaap op het moment dat ze in bed liggen.

Bij 7 procent van de stellen wordt er niet gevreeën omdat de bruid en bruidegom de hele nacht opblijven om met hun gasten te feesten. In 4 procent van de gevallen hebben beiden gewoonweg geen zin.

Bron: Nu

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.