Helft jongeren flirt het liefst online

De helft van de jongeren flirt het liefst online. Dat blijkt uit een onderzoek onder 1.500 Britse jongeren. Ruim 40 procent flirt graag door middel van emoticons en korte berichtjes op de computer of mobiele telefoon. Slechts 18 procent vindt flirten tijdens de vakantie het leukst en 19 procent flirt wel eens tijdens het werk.

Oogcontact

Flirten op een feest is nog steeds erg populair. Oogcontact en glimlachen zijn daarbij het populairst, al zou een derde van de ondervraagde liever een knipogende smiley per telefoon versturen.  

Liefdesbrieven worden nauwelijks nog geschreven. Wel flirt 15 procent van de ondervraagden graag per e-mail en 14 procent flirt op Facebook.Toch valt 20 procent van de jongeren nog steeds voor een verleidelijke glimlach. Zo’n 23 procent vindt plagen onweerstaanbaar en 19 procent krijgt graag een compliment.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten