Helft Amerikaanse mannen dumpt vriendin als zij dik wordt

Om geschikt te zijn voor een relatie moet een vrouw slim zijn en grappig, maar bovenal loyaal, zo vinden Amerikaanse mannen. Uit onderzoek van Askmen.com blijkt echter dat mannen zelf niet altijd even loyaal zijn.

Zo heeft 69 procent van de ondervraagden wel eens over vriendinnen van zijn vriendin of vrouw gefantaseerd. Ruim een kwart (26 procent) doet dat regelmatig. 48 procent zou zijn vriendin dumpen als zij dik zou worden.

Vreemdgaan

Op andere vlakken tonen mannen zich echter meer loyaal. Op de vraag of de deelnemers aan het onderzoek zouden vreemdgaan als zeker is dat hun partner daar niet achter komt, antwoordde 35 ‘helemaal niet waarschijnlijk’ en nog eens 35 procent ‘niet waarschijnlijk’.

Meer dan de helft heeft nooit en zou nooit tegen een vrouw zeggen dat hij van haar houdt, om haar in bed te krijgen. 63 heeft nooit betaald voor seks en zou dat ook nooit doen.

Seksleven

Het onderzoek informeerde ook naar het seksleven van de deelnemers, dat nog altijd een grote rol toebedeeld krijgt binnen de relatie. Meer dan de helft (52 procent) beschouwt goede, regelmatige seks zelfs als voorwaarde voor een goede relatie.

46 procent is tevreden over hun fysieke liefdesleven, maar geeft wel aan dat er ruimte is voor verbetering. Ruim een kwart heeft minder dan eens per maand seks.

Trio

Op erotische fantasieën lijkt nog een taboe te rusten: 57 procent deelt ze niet met zijn vrouw of vriendin. 61 geeft aan nooit een trio gehad te hebben maar hier wel voor in te zijn.

Aan het onderzoek deden 50.000 mannen mee. (bron: nu.nl)

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten

By Linda ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!