trouwshow

Heleen van Royen denkt voor huwelijk al aan einde relatie

Ondanks het feit dat Heleen van Royen binnenkort weer in het huwelijksbootje stapt met haar 22 jarige jongere vriend Bart Meelwijk, is de schrijfster al bezig met het einde van deze relatie. Ze gaat er namelijk niet van uit dat haar toekomstige man lang bij haar zal blijven.

Gezinnetje

“Als ik zestig ben, moet hij lekker door met zijn leven, een gezinnetje stichten of weet ik wat.” Dat zegt de 50-jarige Van Royen in de Jopie Parlevliet Show, schrijft RTL Boulevard.

Jongere man

De schrijfster vertelt dat haar zoon en dochter niet stonden te springen toen ze in 2013 een relatie kreeg met de veel jongere man. “Ja, ze vonden het raar. Het is ook raar, heel terecht dat ze dat vonden. Maar het gaat al twee jaar heel erg goed.”

Dolgelukkig

Van Royen is nu dolgelukkig met de 28-jarige Meeldijk, maar ze denkt dat de relatie niet lang meer duurt omdat ze ouder wordt. “Natuurlijk, maar je moet van álles op gegeven moment afscheid nemen. Ik ben heel pragmatisch en realistisch daarin.”

Bejaard

Meeldijk schreef zondag op Twitter meteen dat hij en Van Royen nog lang niet uit elkaar gaan: “Al wordt ze tachtig!” Van Royen reageerde al snel op haar verloofde: “Ik word 100, dan ben jij bijna 80.”

Grap

Het stel maakte op 1 april bekend te gaan trouwen, maar benadrukte dat het geen grap was. Eerder was de schrijfster al getrouwd met presentator Ton van Royen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.