privedetective singles daten

Heidi Klum is weer single

Heidi Klum is weer single. Het model en haar vriend Martin Kirsten hebben een paar weken geleden een punt achter hun relatie gezet. Dat schrijft People maandagavond.

Kirsten was de bodyguard van Klum, maar inmiddels zouden ze ook hun professionele relatie hebben beëindigd. “Martin was er voor haar tijdens een moeilijke periode in haar leven en daar zal ze altijd dankbaar voor zijn”, vertelt een bron.

De 40-jarige blondine kreeg kort na haar scheiding van Seal een relatie met de 41-jarige Kirsten. De twee waren anderhalf jaar samen.

Klum was van 2005 tot 2012 getrouwd met Seal. Ze kreeg twee zonen (8 en 7 jaar) en een dochter (4 jaar) met de zanger. Haar 9-jarige dochter, die ze eerder met de Italiaanse zakenman Flavio Briatore kreeg, is ook door Seal geadopteerd.

Bron: People

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.