relatiebureau voor singles

Heerlijk voetbal kijken

Iedere zondag met je vriend en je schoonvader naar alle voetbalwedstrijden kijken in de Ere divisie is mogelijk wel veel gevraagd. Ook maar een seizoenskaart nemen van de grootste club bij jou in de buurt, omdat je anders je vriend in het weekend bijna niet ziet, niet een geringe investering.

Daarbij valt een maandje WK voetbal kijken in het niet.  Wanneer je er over na denkt zijn er zelfs positieve redenen te bedenken voor vrouwen om gezamenlijk naar een wedstrijd te kijken. Vrouwen kijken er anders naar dan mannen, minder fanatiek en meer voor de gezelligheid.

Er valt van alles te scoren:

1. Mooie mannen

Meteen maar de seksfactor in brengen: 20 procent van de vrouwen kijkt vooral naar het WK kijkt voor de mooie mannen.  Ze hebben hierbij de stiekeme hoop dat bepaalde spelers hun blote bast tonen door hun shirt nog tijdens de wedstrijd uit te doen.

2. Goed voor je relatie

Samen voetbal kijken is goed voor je relatie. Als je man fanatiek is, is het wel leuk als je daar als partner in meegaat. Een milde onderlinge strijd geeft de relatie ook wat extra’s. Een prettige bijkomstigheid is dat zowel mannen als vrouwen meer zin in seks krijgen door voetbal op tv. Volgens een Frans onderzoek heeft dat te maken met de stijgende testosteronspiegel van de mannen en het kijken van vrouwen naar knappe, zwetende mannen.

3. Voetbal doet je zweven

Gevoelens die rondom voetbal ontstaan zijn dat voetbal je het echte leven even doet vergeten. Tijdens een spannende wedstrijd is niets is belangrijker dan het voetbal. Ook mensen waar van je het niet zou verwachten kunnen helemaal gek zijn of worden van voetbal. Het tilt ze op uit het dagelijks bestaan.  Het vuur, de zenuwen, de ontroering, de blijdschap, de teleurstellingen, gemeen spelen, het is het leven in uitvergrote vorm. Een belangrijke wedstrijd zorgt voor verbroedering, mensen zijn samen blij of ze mopperen samen.

4. Gezelligheid

De komende dagen zal de WK-koorts oplopen zeker als Nederland woensdag weer zal winnen. Wat opvalt is de saamhorigheid die dwars door alle bevolkingsgroepen en clubliefdes loopt. Bij een WK is iedereen voor Oranje is, dat geeft een veel leuker sfeertje.

De gezelligheid eromheen, met een grote groep juichen of mopperen, samen bijna tegen het plafond springen na een doelpunt: dat vinden veel mensen geweldig. Op zo’n moment zijn er zeker vrouwen die harder roepen dan de mannen.

Bron: Singlessite

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!