liefdes brief

Heel erg verliefd op een onbekende: 6 coole tips

We kennen het gevoel maar al te goed: Oh wat een leukerd is dit! Een lach vol witte, prachtige tanden en schitterende glinsterende ogen! En dan begint het; je denkt alleen nog maar aan deze persoon. Je krijgt het niet meer uit je hoofd.

Verliefd op het onbekende

Je ziet de persoon de hele dag op een wolkje voorbij komen en fantaseert erop los. In je hoofd heb je het al gebombardeerd tot jouw one and only alltime soulmate. Dan heb je toch een klein probleempje, vooral als je de persoon in kwestie in werkelijkheid eigenlijk helemaal nog niet kent!

Focus

Herken je dit? Lees dan hier wat behulpzame tips om je hoofd koel te houden, zodat je gefocust kunt blijven op de meer stabiele dingen in je leven. De dingen waar je wel invloed op hebt.

1 Social media ban

Een van de meest effectieve dingen die je kunt doen, is geen connecties maken op social media. Wat je niet weet, mis je ook niet. Als je het hoofd koel wil houden, kijk dan lekker helemaal niet naar plaatjes en filmpjes.

2 Nieuwe hobby

Neem een aparte hobby. Daardoor heb je minder tijd om aan een liefde te denken. Ga bijvoorbeeld paardrijden op het strand, doe een potje jeu de boule, ga naar een mooie yogaschool of koop een e-bike en race het hele land door. Voor mijn part heel Europa.

3 Lees

Er zijn ontzettend veel goede boeken om te lezen. Je kan een roman lezen, maar je kunt jezelf tegenwoordig ook tot een soort superwoman lezen met alle boeken van powervrouwen tegenwoordig. Doe alle oefeningetjes, overtref jezelf en geniet van de hernieuwde vrijheid en verbrede horizon aan mogelijkheden. Die leuke persoon verbleekt naast jou!

4 Ga weg

Speel, ontdek je plekje. Ga een weekend weg met vriendinnen of familie. Ik las net in Het Parool dat er bijvoorbeeld allemaal kleine kampeerterreintjes zijn gebouwd in Amsterdam.

5 Minpunten

Kijk ook even voorbij de roze bril en zie wat hij niet heeft. Haha, moeilijk als je zo tot over je oren op de roze wolken rondzwerft, maar het helpt zeker om een klein beetje het perspectief te behouden. Iedereen lijkt perfect op het eerste gezicht. Het gras is prachtig groen bij de buren, maar als je er de deur plat loopt, valt het allemaal ineens heel erg mee. Weet dat er ooit een moment is waarop je hem net ietsje minder adoreert. Dat helpt om wat koeler in het verliefde leven te staan.

6 Vriendinnen

Uit je gevoelens aan vriendinnen. Laat ze je afleiden, luister naar ze als ze je vertellen wanneer je realiteit en fictie door elkaar haalt.

En verder: geniet er gewoon van dat je zo lekker onbevangen in de liefde gelooft voor nu.

Bron: Glamour

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

partneralimentatie
By Moniek ·
21 juni 2021

Leven oppakken na scheiding, hoe doe je dat?

By Moniek ·
7 juni 2021

6 manieren om je seksleven te stimuleren

tips spannend voorspel
By Moniek ·
3 mei 2021

De meest gemaakte fouten tussen de lakens

We merken dat wij vrouwen eerder geneigd zijn de bedprestaties van onze bedpartner te delen met onze vriendinnen, dan met de persoon zelf.
ontharen bikinilijn
By Moniek ·
28 april 2021

Nederlandse vrouwen zoenen graag met andere vrouwen

De Nederlandse vrouw is niet vies van biseksuele experimenten. Bijna de helft heeft weleens met een andere vrouw gezoend.
ideale man vrouw relatie
By Moniek ·
21 april 2021

Ware liefde, bestaat die eigenlijk wel?

Als single kan je er van dromen, die ene ware liefde tegen het lijf lopen en samen een mooie gelukkige toekomst tegemoet gaan. Maar bestaat de ware liefde wel?
relatie zoeken
By Moniek ·
14 april 2021

Succesvol daten? Tips van de experts!

“Ik voel geen klik.” “Ik ben niet verliefd.” Of: “We passen niet helemaal bij elkaar.” Misschien krijg jij dit ook regelmatig te horen als je weer een date hebt gehad. Heel frustrerend als je telkens niet verder komt dan één of een paar dates.