erectie penis condoom

Heb jij een XL condoom nodig of niet?

Uit recent onderzoek is gebleken dat de verkoop van XL condooms de afgelopen vijf jaar met maar liefst 85 procent is toegenomen. Wat zegt dit over de penislengte van de Nederlandse man? Nederlanders zijn immers het langste volk ter wereld.

Erectie

Onderzoek van het King’s College in London toont aan dat de gemiddelde penislengte wereldwijd 13,12 centimeter lang is in erectie. Bij ruim 15.000 mannen uit verschillende werelddelen werd de jongeheer opgemeten. Uit het onderzoek blijkt echter ook dat ras en afkomst geen invloed hebben op de grootte van het mannelijk lid, net zo min als de grootte van de handen en de voeten.

Ego

Volgens het onderzoek de online condoomshop condoomfabriek.nl heeft de verkoopstijging van de XL condooms dan ook meer te maken met het ego van de man dan de daadwerkelijke lengte van de penis. Deze is namelijk gemiddeld gezien gelijk gebleven.

Trek ‘m om

Wat velen niet weten is dat het bij de maat van een condoom vaak niet gaat om de lengte, maar om de breedte van de penis. Dit bepaalt namelijk of een condoom goed op zijn plek blijft zitten. De juiste maat is belangrijk omdat het condoom anders kan scheuren of afglijden en niet meer beschermt tegen soa’s of zwangerschappen. Over het algemeen is bij een omtrek van een penis van 12 centimeter of meer in stijve toestand een wijder condoom gewenst.

Meten is weten

Playboy Condoms introduceert nu voor alle breed en groot geschapen mannen een XL variant van hun populaire Ultra Thin condoom. Deze condooms zijn een paar millimeter wijder en enkele centimeters langer dan een regulier condoom. Met een nominale breedte van 60mm en een lengte van 20cm zorgen deze Playboy condooms voor een perfecte pasvorm. Dus mannen, zoek het voor eens en altijd uit. Pak het meetlint erbij en kies je maat!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.