erectie penis condoom
20 May 2015

Heb jij een XL condoom nodig of niet?

Uit recent onderzoek is gebleken dat de verkoop van XL condooms de afgelopen vijf jaar met maar liefst 85 procent is toegenomen. Wat zegt dit over de penislengte van de Nederlandse man? Nederlanders zijn immers het langste volk ter wereld.

Erectie

Onderzoek van het King’s College in London toont aan dat de gemiddelde penislengte wereldwijd 13,12 centimeter lang is in erectie. Bij ruim 15.000 mannen uit verschillende werelddelen werd de jongeheer opgemeten. Uit het onderzoek blijkt echter ook dat ras en afkomst geen invloed hebben op de grootte van het mannelijk lid, net zo min als de grootte van de handen en de voeten.

Ego

Volgens het onderzoek de online condoomshop condoomfabriek.nl heeft de verkoopstijging van de XL condooms dan ook meer te maken met het ego van de man dan de daadwerkelijke lengte van de penis. Deze is namelijk gemiddeld gezien gelijk gebleven.

Trek ‘m om

Wat velen niet weten is dat het bij de maat van een condoom vaak niet gaat om de lengte, maar om de breedte van de penis. Dit bepaalt namelijk of een condoom goed op zijn plek blijft zitten. De juiste maat is belangrijk omdat het condoom anders kan scheuren of afglijden en niet meer beschermt tegen soa’s of zwangerschappen. Over het algemeen is bij een omtrek van een penis van 12 centimeter of meer in stijve toestand een wijder condoom gewenst.

Meten is weten

Playboy Condoms introduceert nu voor alle breed en groot geschapen mannen een XL variant van hun populaire Ultra Thin condoom. Deze condooms zijn een paar millimeter wijder en enkele centimeters langer dan een regulier condoom. Met een nominale breedte van 60mm en een lengte van 20cm zorgen deze Playboy condooms voor een perfecte pasvorm. Dus mannen, zoek het voor eens en altijd uit. Pak het meetlint erbij en kies je maat!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

6 manieren om je seksleven te stimuleren

Jouw seksleven een boost geven? Zo doe je dat Wil je...

15 datingtermen waar je misschien nog nooit van hebt gehoord

Naast cat- en cockfishing bestaan er nog heel wat andere (minder)...

Denk je aan een penisverlenging: slecht idee

Als je niet tevreden bent met de grootte van je penis,...

Het vrouwencondoom is terug van weg geweest

Met een nieuwe uiterlijk wordt het vrouwencondoom opnieuw gelanceerd en op...

Condooms passen op Utrecht Centraal

Soa Aids Nederland opende onlangs de eerste pop-up condoomwinkel ter wereld...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie