intimiteit man vrouw

Heb je één van deze 4 sterrenbeelden? Dan ben jij een beest in bed!

Standje ‘brave missionaris’ komt niet voor in jouw seksleven. Jij houdt van een wilde show en laat je partner dan ook graag alle hoeken van de (slaap)kamer zien. En stiekem vindt je lover het ontzettend geil hoe jij het hef in handen neemt.

Klinkt je dit bekend in de (rode) oren? Dan ben jij ongetwijfeld één van deze vier sterrenbeelden.

Leeuw

Dit sterrenbeeld is niet bepaald een ‘zeester’ in bed. Jij houdt van actie en bent ook niet verlegen. Leeuwen zijn ijdel, maar zijn niet vies voor een wild avontuur. Ze zijn ook zeker niet bang om een showtje te geven en initiatief te nemen. Daarnaast zijn Leeuwen enthousiast en impulsief, alles wat een goede, stomende, memorabele vrijpartij nodig heeft.

Stier

Stieren zijn erg romantisch en gepassioneerd in de slaapkamer. Zo nemen ze de tijd voor je en maken ze het gezellig met bijvoorbeeld kaarsjes en muziek. Ook zijn ze erg gul en zetten vaak hun eigen plezier aan de kant voor hun partner. Als de ander klaarkomt, zijn zij happy. Maar als ze eenmaal zelf voor 100% de feeling te pakken hebben, zijn Stieren niet meer te temmen. It’s going to be wild, baby!

Ram

Met een Ram in bed haal je een sekstijger in huis. Rammen zijn erg avontuurlijk onder de lakens en dit steken ze niet onder stoelen of banken. Een Ram weet áltijd wat de ander lekker vindt. En kiest ook graag voor eigen genot. Tja, als partner moet je hier wel van houden… Want voor een Ram is niks te gek en dat komt ook met de nodige geluiden. Weten je buren ook gelijk dat je van bil gaat.

Steenbok

Steenbokken zijn gepassioneerd en krachtig: vooral op gekke plekken lusten ze er pap van. Hoewel ze geen problemen hebben met een one night stand, gaan ze liever voor gepassioneerde seks met iemand die ze kennen. En als die partner eenmaal hebben gevonden, dan geven ze je helemaal aan je over. En niet alleen is het libido van de Steenbok heel hoog, ook staat dit sterrenbeeld altijd open voor nieuwe dingen uitproberen. Dat belooft een spannende tijd met een Steenbok.

Bron: viva

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.
onzeker
By Tijmen ·
24 augustus 2021

Verantwoord werken aan jouw onzekerheid

singlesrecepten
By Margret ·
21 augustus 2021

Leer elkaar kennen door voor elkaar te koken

Voor elkaar eten bereiden is een goede manier om zonder gesprekken veel over de ander te weten te komen.
shapeware eerste date
By Moniek ·
18 augustus 2021

Shapewear dragen tijdens een date?

Vrouw verkiest andere lingerie dan haar man, maar hoe zit het eigenlijk met corrigerend ondergoed? Kun je daarmee aankomen tijdens een date?