intimiteit man vrouw
2 december 2020

Heb je één van deze 4 sterrenbeelden? Dan ben jij een beest in bed!

Standje ‘brave missionaris’ komt niet voor in jouw seksleven. Jij houdt van een wilde show en laat je partner dan ook graag alle hoeken van de (slaap)kamer zien. En stiekem vindt je lover het ontzettend geil hoe jij het hef in handen neemt.

Klinkt je dit bekend in de (rode) oren? Dan ben jij ongetwijfeld één van deze vier sterrenbeelden.

Leeuw

Dit sterrenbeeld is niet bepaald een ‘zeester’ in bed. Jij houdt van actie en bent ook niet verlegen. Leeuwen zijn ijdel, maar zijn niet vies voor een wild avontuur. Ze zijn ook zeker niet bang om een showtje te geven en initiatief te nemen. Daarnaast zijn Leeuwen enthousiast en impulsief, alles wat een goede, stomende, memorabele vrijpartij nodig heeft.

Stier

Stieren zijn erg romantisch en gepassioneerd in de slaapkamer. Zo nemen ze de tijd voor je en maken ze het gezellig met bijvoorbeeld kaarsjes en muziek. Ook zijn ze erg gul en zetten vaak hun eigen plezier aan de kant voor hun partner. Als de ander klaarkomt, zijn zij happy. Maar als ze eenmaal zelf voor 100% de feeling te pakken hebben, zijn Stieren niet meer te temmen. It’s going to be wild, baby!

Ram

Met een Ram in bed haal je een sekstijger in huis. Rammen zijn erg avontuurlijk onder de lakens en dit steken ze niet onder stoelen of banken. Een Ram weet áltijd wat de ander lekker vindt. En kiest ook graag voor eigen genot. Tja, als partner moet je hier wel van houden… Want voor een Ram is niks te gek en dat komt ook met de nodige geluiden. Weten je buren ook gelijk dat je van bil gaat.

Steenbok

Steenbokken zijn gepassioneerd en krachtig: vooral op gekke plekken lusten ze er pap van. Hoewel ze geen problemen hebben met een one night stand, gaan ze liever voor gepassioneerde seks met iemand die ze kennen. En als die partner eenmaal hebben gevonden, dan geven ze je helemaal aan je over. En niet alleen is het libido van de Steenbok heel hoog, ook staat dit sterrenbeeld altijd open voor nieuwe dingen uitproberen. Dat belooft een spannende tijd met een Steenbok.

Bron: viva

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

De meest gemaakte fouten tussen de lakens

We merken dat wij vrouwen eerder geneigd zijn de bedprestaties van...

Nederlandse vrouwen zoenen graag met andere vrouwen

De Nederlandse vrouw is niet vies van biseksuele experimenten. Bijna de...

Kwart van de vrouwen geniet zelden van seks

Bijna een kwart (23%) van de vrouwen geniet zelden van seks...

Corona belemmert seksualiteit van jongeren

Online daten en flirten blijkt geen alternatief voor jongeren tijdens de...

Slechts 1 op 3 van de Nederlanders en Vlamingen weet wat intersekse is

Voor het eerst is onderzoek gedaan naar de kennis en opvattingen...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie