intimiteit man vrouw

Heb je één van deze 4 sterrenbeelden? Dan ben jij een beest in bed!

Standje ‘brave missionaris’ komt niet voor in jouw seksleven. Jij houdt van een wilde show en laat je partner dan ook graag alle hoeken van de (slaap)kamer zien. En stiekem vindt je lover het ontzettend geil hoe jij het hef in handen neemt.

Klinkt je dit bekend in de (rode) oren? Dan ben jij ongetwijfeld één van deze vier sterrenbeelden.

Leeuw

Dit sterrenbeeld is niet bepaald een ‘zeester’ in bed. Jij houdt van actie en bent ook niet verlegen. Leeuwen zijn ijdel, maar zijn niet vies voor een wild avontuur. Ze zijn ook zeker niet bang om een showtje te geven en initiatief te nemen. Daarnaast zijn Leeuwen enthousiast en impulsief, alles wat een goede, stomende, memorabele vrijpartij nodig heeft.

Stier

Stieren zijn erg romantisch en gepassioneerd in de slaapkamer. Zo nemen ze de tijd voor je en maken ze het gezellig met bijvoorbeeld kaarsjes en muziek. Ook zijn ze erg gul en zetten vaak hun eigen plezier aan de kant voor hun partner. Als de ander klaarkomt, zijn zij happy. Maar als ze eenmaal zelf voor 100% de feeling te pakken hebben, zijn Stieren niet meer te temmen. It’s going to be wild, baby!

Ram

Met een Ram in bed haal je een sekstijger in huis. Rammen zijn erg avontuurlijk onder de lakens en dit steken ze niet onder stoelen of banken. Een Ram weet áltijd wat de ander lekker vindt. En kiest ook graag voor eigen genot. Tja, als partner moet je hier wel van houden… Want voor een Ram is niks te gek en dat komt ook met de nodige geluiden. Weten je buren ook gelijk dat je van bil gaat.

Steenbok

Steenbokken zijn gepassioneerd en krachtig: vooral op gekke plekken lusten ze er pap van. Hoewel ze geen problemen hebben met een one night stand, gaan ze liever voor gepassioneerde seks met iemand die ze kennen. En als die partner eenmaal hebben gevonden, dan geven ze je helemaal aan je over. En niet alleen is het libido van de Steenbok heel hoog, ook staat dit sterrenbeeld altijd open voor nieuwe dingen uitproberen. Dat belooft een spannende tijd met een Steenbok.

Bron: viva

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.