foute man daten

He, hallo, ik ben je nieuwe vriend

He, de deurbel gaat. Dat zal vast een man zijn die met mij uit wil om mij nooit meer los te laten. Of niet, denk je. Nee, dat zoiets alleen in films gebeurt en niet in het echte leven, dat weten we zo onderhand wel. Jammer genoeg wijs geworden door dit zelfde leven.

Maar we willen zo graag

Dan moet je nu een besluit nemen de controle over je leven in handen te nemen, omdat wachten te saai is. Begin ook met het afgeven van de juiste signalen om benaderd te worden en maak in ieder geval aanstalten om het initiatief te nemen. Willen we daten, dan kiezen we zelf de manier waarop.

Hulp welkom

Mooie zaken om na te streven maar enige hulp van lotgenoten en voorgangers is altijd welkom. Want leuke mannen ontmoeten, om toe te laten in je leven, daar moet je voor gaan. Niet pas morgen maar vandaag daarom 5 snelle tips.

Hoe kom ik snel in contact met leuke mannen?

1. Vraag het eens aan een mens

Bedenk maar eens hoevaak je elke dag even je iPhone controleert voor een stukje informatie, iets wat je ook aan iemand anders kunt vragen. Iets waar iemand je ook mee zou kunnen helpen.

Maak er een regel van om altijd de weg te vragen aan een persoon (bij voorkeur aan mannen waar je je tot aangetrokken voelt), geef hem en jezelf de kans om een connectie te maken, en je zult meer worden uitgevraagd.

2. Laat je oordopjes uit

Door te luisteren naar luide muziek tijdens je woon-werkverkeer en je hoofd te begraven in Whatsapp, creeer je afstand. Je poging door niemand gestoord te worden tijdens je reis, maakt dat je ontoegankelijk bent. Mannen houden de boot wel af om jou te benaderen omdat je geen uitnodigende uitstraling hebt.

Probeer gewoon een maandje oortjes uit, telefoon neer, oogjes vooruit en rondom, glimlachen en ontdek hoeveel sneller je in gesprek komt met een leuke man.

3. Doe een stapje dichterbij

Probeer minder schijterig te doen en kom dichterbij . Hoe? Door fysiek wat meer toenadering te zoeken bij mannen waar je je aangetrokken tot voelt. Voor deze mannen wordt het zoveel makkelijker om op zijn beurt jou weer te bereiken.

Het is makkelijker voor hem om zich gewoon naar rechts te draaien en ‘hoi’ te zeggen, dan over een drukke menigte iets onverstaanbaars te roepen. Zorg dus dat je in de buurt komt.

4. Probeer nieuwe bezigheid

Mannen zouden eens een yoga les moeten bij wonen, vrouwen zouden eens kunnen gaan spinnen in de sportschool. Goed om je horizon te verbreden en zo nu en dan je routine eens te veranderen om meer mannen te ontmoeten. Of een andere hobby.

Door een nieuwe hobby te nemen, ontmoet je waarschijnlijk meer mannen en maak je tijdens dit proces je leven mogelijk interessanter, unieker en aantrekkelijker.

5. Zeg eens hallo

Als je nooit de vraag stelt, krijg je nooit het antwoord. Een man benaderen hoeft niet gênant, ongemakkelijk of voor de hand liggend te zijn. Leren hoe je een gesprek kunt beginnen is één van de meest krachtige manieren waarop je jezelf bevrijdt, meer plezier hebt en het dating wereldje verkent op jouw voorwaarden.

Verdiep je hier even in, want er zijn boeken over vol geschreven. Maar een ongeschreven wet is dat niet geschoten altijd mis is. Durf gewoon een keer mis te schieten.

Bron: Rumag

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

woede gezondheid
By Margret ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.
daten met klein budget
By Moniek ·
17 november 2021

Daten met een klein budget

Heb je het in je uppie niet al te breed en niet veel geld om dure, spectaculaire dates te plannen? Geen nood, we hebben een paar tips voor je verzameld zodat jij je datingbudget onder controle houdt en toch optimaal geniet!
By Tijmen ·
16 november 2021

Wetenschappelijk beproefde tips voor meer zelfvertrouwen tijdens speeddaten

slow seks goed relatie
By Moniek ·
2 november 2021

Mobiele telefoon verziekt seksleven

Binnenkort een spannende date? Zet je telefoon even op stil voordat je met elkaar het bed induikt. Zo’n 75 procent van de Nederlandse mannen en vrouwen hebben er namelijk een gruwelijke hekel aan als de mobiele telefoon afgaat tijdens een vrijpartij.
thuis daten
By Margret ·
29 oktober 2021

Alleenstaande ouder date niet minder door kinderen

Alleenstaande ouder denkt nog wel aan seks en maakt er werk van in de vorm van daten? Zeker. Kinderen lijken hierin niet te hinderen. Pas vanaf bepaalde leeftijd.
succesvol daten
By Margret ·
28 oktober 2021

Wat draag je op een (eerste) date?

De eerste date met je potentiële nieuwe vlam staat voor de deur. De voorbereidingen kunnen beginnen! Daar hoort natuurlijk het kiezen van de juiste outfit bij.