Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
foute man daten
14 augustus 2014

He, hallo, ik ben je nieuwe vriend

He, de deurbel gaat. Dat zal vast een man zijn die met mij uit wil om mij nooit meer los te laten. Of niet, denk je. Nee, dat zoiets alleen in films gebeurt en niet in het echte leven, dat weten we zo onderhand wel. Jammer genoeg wijs geworden door dit zelfde leven.

Maar we willen zo graag

Dan moet je nu een besluit nemen de controle over je leven in handen te nemen, omdat wachten te saai is. Begin ook met het afgeven van de juiste signalen om benaderd te worden en maak in ieder geval aanstalten om het initiatief te nemen. Willen we daten, dan kiezen we zelf de manier waarop.

Hulp welkom

Mooie zaken om na te streven maar enige hulp van lotgenoten en voorgangers is altijd welkom. Want leuke mannen ontmoeten, om toe te laten in je leven, daar moet je voor gaan. Niet pas morgen maar vandaag daarom 5 snelle tips.

Hoe kom ik snel in contact met leuke mannen?

1. Vraag het eens aan een mens

Bedenk maar eens hoevaak je elke dag even je iPhone controleert voor een stukje informatie, iets wat je ook aan iemand anders kunt vragen. Iets waar iemand je ook mee zou kunnen helpen.

Maak er een regel van om altijd de weg te vragen aan een persoon (bij voorkeur aan mannen waar je je tot aangetrokken voelt), geef hem en jezelf de kans om een connectie te maken, en je zult meer worden uitgevraagd.

2. Laat je oordopjes uit

Door te luisteren naar luide muziek tijdens je woon-werkverkeer en je hoofd te begraven in Whatsapp, creeer je afstand. Je poging door niemand gestoord te worden tijdens je reis, maakt dat je ontoegankelijk bent. Mannen houden de boot wel af om jou te benaderen omdat je geen uitnodigende uitstraling hebt.

Probeer gewoon een maandje oortjes uit, telefoon neer, oogjes vooruit en rondom, glimlachen en ontdek hoeveel sneller je in gesprek komt met een leuke man.

3. Doe een stapje dichterbij

Probeer minder schijterig te doen en kom dichterbij . Hoe? Door fysiek wat meer toenadering te zoeken bij mannen waar je je aangetrokken tot voelt. Voor deze mannen wordt het zoveel makkelijker om op zijn beurt jou weer te bereiken.

Het is makkelijker voor hem om zich gewoon naar rechts te draaien en ‘hoi’ te zeggen, dan over een drukke menigte iets onverstaanbaars te roepen. Zorg dus dat je in de buurt komt.

4. Probeer nieuwe bezigheid

Mannen zouden eens een yoga les moeten bij wonen, vrouwen zouden eens kunnen gaan spinnen in de sportschool. Goed om je horizon te verbreden en zo nu en dan je routine eens te veranderen om meer mannen te ontmoeten. Of een andere hobby.

Door een nieuwe hobby te nemen, ontmoet je waarschijnlijk meer mannen en maak je tijdens dit proces je leven mogelijk interessanter, unieker en aantrekkelijker.

5. Zeg eens hallo

Als je nooit de vraag stelt, krijg je nooit het antwoord. Een man benaderen hoeft niet gênant, ongemakkelijk of voor de hand liggend te zijn. Leren hoe je een gesprek kunt beginnen is één van de meest krachtige manieren waarop je jezelf bevrijdt, meer plezier hebt en het dating wereldje verkent op jouw voorwaarden.

Verdiep je hier even in, want er zijn boeken over vol geschreven. Maar een ongeschreven wet is dat niet geschoten altijd mis is. Durf gewoon een keer mis te schieten.

Bron: Rumag

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Stop niet met daten – 5 TIPS

Stop niet met daten. De cafés zijn leeg, maar op datingsites...

Meer dan helft singles durfde afgelopen jaar niemand aan te spreken

Singles durven steeds minder vaak op iemand af te stappen. Meer...

Drie op vier singles wil geliefde ontmoeten in dagelijks leven

Drie op de vier singles ontmoet een geliefde het liefst in...

Singles en Valentijnsdag: leuke tips!

Heb je zin om er op uit te gaan rondom Valentijnsdag,...

10 flirt tips voor tijdens het uitgaan

Ondanks het virtuele geflirt op datingapps en datingsites zijn er natuurlijk...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie