foute man daten

He, hallo, ik ben je nieuwe vriend

He, de deurbel gaat. Dat zal vast een man zijn die met mij uit wil om mij nooit meer los te laten. Of niet, denk je. Nee, dat zoiets alleen in films gebeurt en niet in het echte leven, dat weten we zo onderhand wel. Jammer genoeg wijs geworden door dit zelfde leven.

Maar we willen zo graag

Dan moet je nu een besluit nemen de controle over je leven in handen te nemen, omdat wachten te saai is. Begin ook met het afgeven van de juiste signalen om benaderd te worden en maak in ieder geval aanstalten om het initiatief te nemen. Willen we daten, dan kiezen we zelf de manier waarop.

Hulp welkom

Mooie zaken om na te streven maar enige hulp van lotgenoten en voorgangers is altijd welkom. Want leuke mannen ontmoeten, om toe te laten in je leven, daar moet je voor gaan. Niet pas morgen maar vandaag daarom 5 snelle tips.

Hoe kom ik snel in contact met leuke mannen?

1. Vraag het eens aan een mens

Bedenk maar eens hoevaak je elke dag even je iPhone controleert voor een stukje informatie, iets wat je ook aan iemand anders kunt vragen. Iets waar iemand je ook mee zou kunnen helpen.

Maak er een regel van om altijd de weg te vragen aan een persoon (bij voorkeur aan mannen waar je je tot aangetrokken voelt), geef hem en jezelf de kans om een connectie te maken, en je zult meer worden uitgevraagd.

2. Laat je oordopjes uit

Door te luisteren naar luide muziek tijdens je woon-werkverkeer en je hoofd te begraven in Whatsapp, creeer je afstand. Je poging door niemand gestoord te worden tijdens je reis, maakt dat je ontoegankelijk bent. Mannen houden de boot wel af om jou te benaderen omdat je geen uitnodigende uitstraling hebt.

Probeer gewoon een maandje oortjes uit, telefoon neer, oogjes vooruit en rondom, glimlachen en ontdek hoeveel sneller je in gesprek komt met een leuke man.

3. Doe een stapje dichterbij

Probeer minder schijterig te doen en kom dichterbij . Hoe? Door fysiek wat meer toenadering te zoeken bij mannen waar je je aangetrokken tot voelt. Voor deze mannen wordt het zoveel makkelijker om op zijn beurt jou weer te bereiken.

Het is makkelijker voor hem om zich gewoon naar rechts te draaien en ‘hoi’ te zeggen, dan over een drukke menigte iets onverstaanbaars te roepen. Zorg dus dat je in de buurt komt.

4. Probeer nieuwe bezigheid

Mannen zouden eens een yoga les moeten bij wonen, vrouwen zouden eens kunnen gaan spinnen in de sportschool. Goed om je horizon te verbreden en zo nu en dan je routine eens te veranderen om meer mannen te ontmoeten. Of een andere hobby.

Door een nieuwe hobby te nemen, ontmoet je waarschijnlijk meer mannen en maak je tijdens dit proces je leven mogelijk interessanter, unieker en aantrekkelijker.

5. Zeg eens hallo

Als je nooit de vraag stelt, krijg je nooit het antwoord. Een man benaderen hoeft niet gênant, ongemakkelijk of voor de hand liggend te zijn. Leren hoe je een gesprek kunt beginnen is één van de meest krachtige manieren waarop je jezelf bevrijdt, meer plezier hebt en het dating wereldje verkent op jouw voorwaarden.

Verdiep je hier even in, want er zijn boeken over vol geschreven. Maar een ongeschreven wet is dat niet geschoten altijd mis is. Durf gewoon een keer mis te schieten.

Bron: Rumag

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Beschermd: Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.