gebroken hart
11 March 2021

Hazes en Westenberg definitief uit elkaar

We hebben er weer twee singles bij in Nederland want André Hazes en Monique Westenberg zijn  wederom uit elkaar. Definitief ditmaal, tenminste wanneer je alle berichtgeving moet geloven. Pikant detail: lang single zal Dre niet blijven want naar eigen zeggen hangt er ook alweer een nieuwe liefde in de lucht in de vorm van de 25 jarige influencer Sarah van Soelen.

Breuk 

De breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg is dit keer ‘echt definitief’. Dat schrijft de zanger (27) in zijn eerste directe reactie op het nieuws. Hazes ontkent dat hij een andere relatie heeft, maar zegt wel steun te vinden bij influencer Sarah van Soelen (25) en niet uit te sluiten dat dit ‘meer’ wordt. Verder benadrukt hij in het leven van zijn zoontje te willen blijven.

‘In mijn werk kan ik veel van mijzelf kwijt’, begint André tegenover zijn 926.000 volgers. ‘Binnen mijn relatie heb ik – om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen – geprobeerd alles te zijn wat ik niet ben. En dat is me uiteindelijk opgebroken.’

De relatie is nu voorgoed voorbij, stelt hij. ‘Het heeft een aantal keer tot een breuk geleid, die nu echt definitief is. Begin dit jaar is mij duidelijk geworden dat het tussen ons gewoon niet meer werkt. Maar tijdens onze vakantie op Bonaire is de bom echt gebarsten, waarna ik op dag drie heb aangegeven bij terugkomst in Nederland bij Monique weg te gaan.’

Steun van Sarah

Westenberg leek er vanavond in haar eerste reactie op te hinten dat er mogelijk een andere vrouw in het spel is. Het gerucht ging dat het om model en influencer Sarah van Soelen zou gaan. André ontkent dat nu. ‘Ik ben de afgelopen jaren tijdens alle ups en downs regelmatig opgevangen door de familie Van Soelen, die voor mij altijd een enorme steun en toeverlaat is geweest. Vooral op de momenten dat ik er doorheen zat. Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.’

Instagram

De 25-jarige Sarah is flink actief op Instagram, waar ze ruim 31.000 volgers heeft (dit aantal groeit met de minuut…) , onder wie meerdere BN’ers als Fred van Leer, Nicolette Kluijver, Amanda Balk en Tygo Gernandt.

Bron: AD

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Weinig tot geen sex grootste reden tot vreemdgaan

Eén keer in de twee tot drie maanden, of zelfs helemaal...

Wat vinden we erger? Emotioneel of seksueel vreemdgaan

Wat zou je erger vinden: als je partner seks heeft met...

Deze signalen vertellen je dat een nieuwe relatie in de problemen zit

Als je probeert te achterhalen of je bent waar je moet...

Vraag jezelf dit af wanneer je overweegt terug te gaan naar je ex

In de tijd vlak na de relatie over gaat, voel je...

Corona houdt koppels (voorlopig) bij elkaar

Er is een forse terugloop van het aantal echtscheidingsaanvragen en dat...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie