nieuwe liefde vinden

Hartverwarmende eindejaarsboodschap

Nu het zo tegen het einde van het jaar loopt mogen we best een beetje sentimenteel worden. Dit reclamefilmpje doet dat op een prachtige manier. “Maak tijd voor wat je leuk vindt”, zo klinkt de boodschap.

Eindejaarsboodschap

Geen kleffe levenslessen of dertien in een dozijn clichés in dit reclamefilmpje van bioscoopketen Cineplex. Wel heel erg leuk zijn deze animatiefiguurtjes ‘Lily & The Snowman’, die je in subtiele taferelen duidelijk maken dat het leven kort is, en dat je jouw tijd hier op aarde maar het beste kunt gebruiken voor wat je leuk vindt. Een prima eindejaarsboodschap, in een reclamefilmpje dat je voor één keer eens niet naar de doorspoelknop doet grijpen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!