eerlijkheid geld sjoemelen

Hart onder de riem om van te blozen

Soms vallen je dingen ten deel die je totaal niet aan ziet komen. Hartverwarmend. Om van te gaan blozen. Dit overkwam ook de redactie van Singlessite.nl.

Blozen

Kijk, we weten natuurlijk als geen ander hoe hard er door ons team gewerkt wordt om de single in Nederland dagelijks van een gezonde dosis nieuwe informatie te voorzien. En we hebben doorgaans geen idee wie al die duizenden singles zijn die Singlessite.nl bezoeken. Het zijn getallen, flinke getallen dat wel, maar toch, doorgaans zonder een echt persoonlijk gezicht. En dan komt er opeens een e-mail binnen op de redactie. Eentje waar we toch wel heel erg blij van worden en van gaan blozen! Want dit gebeurt ons niet iedere dag. Ook niet iedere week trouwens..

Hartverwarmend

Hartverwarmend om te lezen dat we daadwerkelijk iets bijdragen. Meer zijn dan enkel en alleen informatief platform, het de kern raakt waar we het allemaal voor doen. Al 10 jaar inmiddels en we hopen van harte dat we de single van nu en de single van de toekomst nog jarenlang op eenzelfde wijze kunnen blijven informeren. We willen iedereen daarom heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen!

En deze e-mail: die lijsten we in!

Langs deze weg wil ik jullie hartelijk danken voor het mogelijk maken van Singlessite. Ik vind het een heel prettige website met leuke actuele onderwerpen. Maar belangrijker nog, voor mij is Singlessite een ‘soort maatje in moeilijke tijden’. Soms als ik het wel eens moeilijk heb met het single zijn of me eenzaam voel dan ben ik blij dat ik op jullie site terecht kan en me begrepen voel. Hartelijk dank voor jullie steun de afgelopen jaren. Ik wens jullie allen van de redactie een gelukkig en fijn 2015 toe! Keep up the good work!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!