geluk is een keuze
4 October 2020

Happy single zijn? Zo doe je het!

Ga jij lekker solo door het leven? Alleen maar wel gelukkig? Zo lukt het je om een happy single te zijn.

Goed voor jezelf zorgen

Tja, dat is niet zo makkelijk gedaan als gezegd, maar het is wel een hele belangrijke stap. Als jij namelijk goed voor jezelf zorgt, zul je daar ook profijt van hebben. Als je single bent, kun je jouw tijd besteden hoe je dat zelf wilt. Kook dus uitgebreid voor jezelf, schrijf je in bij de sportschool en leer nieuwe mensen kennen. Je zult merken dat je je fitter, energieker én zelfverzekerder gaat voelen.

Jezelf lekker verwennen

Ja, hiermee bedoelen we echt alles wat je maar kunt bedenken! Zo mag je écht wel eens helemaal losgaan tijdens een (online) shopping sessie of jezelf ‘volvreten’ tijdens een etentje met vriendinnen of die hoognodige pedicure bezoeken. Maar vergeet ook niet om jezelf te verwennen op seksueel gebied. Misschien voelt het een beetje onwennig, maar als single lady ben jij niemand verantwoord verschuldigd.

Geniet van wat je wel hebt

Het is héél verleidelijk om jezelf en je leven te vergelijken met anderen, maar het gras is bij de ander niet groener. Je hoort van anderen voornamelijk de positieve dingen. Open Instagram en je ziet alleen maar leuke dingen. Dat is niet realistisch en totaal niet hoe het echte leven is. Bij niemand niet. Geniet daarom extra van de dingen die je wel hebt en focus je daarop.

Van jezelf leren houden

Yupp, super cliche! Maar ken je de quote dat je eerst moet leren van jezelf te houden voordat iemand anders dat kan? Deze uitspraak heb je vast al eens gehoord en dat is niets voor niets. Van jezelf houden is namelijk ontzettend belangrijk! Je zit tenslotte je hele leven lang met jezelf opgescheept. Dan kun je er maar beter het beste van maken, toch? Doe de dingen die ervoor zorgen wat jou gelukkiger gaat maken. Uiteindelijk straal je dat uit. Enne, mannen houden van zelfverzekerde vrouwen!

Doelen stellen

Er is geen betere manier om tijdens het alleen zijn tóch gelukkig te zijn dan door te werken aan je doelen. Het is sowieso heerlijk om altijd een doel te hebben. Zo heb je iets om naar uit te kijken en voelt het alsof je elke dag een beetje vooruitgang boekt. Enne, het gevoel als je je doel hebt bereikt is toch een fantastisch gevoel!

 

Bron: Viva

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Veel sekspartners maakt vrouwen ongelukkig in het huwelijk

Vrouwen die voor hun trouwdag veel sekspartners hebben gehad zijn over...

Zal hij goed zijn als minnaar?

Mannen zijn zeker niet zo mysterieus als ze zich soms voordoen....

Hoe word je een Happy Single? 19 tips

Sommige mensen zijn van nature gelukkig alleen. Maar voor anderen is...

Je gedachten loslaten lukt je met deze 6 tips

Velen van ons zijn gefrustreerd, boos en twijfelen aan de zin...

Je zelfvertrouwen vergroten voor na de lockdown: 7 tips

De pandemie heeft onze ‘normale’ routine van dag tot dag beëindigd...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie