geluk is een keuze

Happy single zijn? Zo doe je het!

Ga jij lekker solo door het leven? Alleen maar wel gelukkig? Zo lukt het je om een happy single te zijn.

Goed voor jezelf zorgen

Tja, dat is niet zo makkelijk gedaan als gezegd, maar het is wel een hele belangrijke stap. Als jij namelijk goed voor jezelf zorgt, zul je daar ook profijt van hebben. Als je single bent, kun je jouw tijd besteden hoe je dat zelf wilt. Kook dus uitgebreid voor jezelf, schrijf je in bij de sportschool en leer nieuwe mensen kennen. Je zult merken dat je je fitter, energieker én zelfverzekerder gaat voelen.

Jezelf lekker verwennen

Ja, hiermee bedoelen we echt alles wat je maar kunt bedenken! Zo mag je écht wel eens helemaal losgaan tijdens een (online) shopping sessie of jezelf ‘volvreten’ tijdens een etentje met vriendinnen of die hoognodige pedicure bezoeken. Maar vergeet ook niet om jezelf te verwennen op seksueel gebied. Misschien voelt het een beetje onwennig, maar als single lady ben jij niemand verantwoord verschuldigd.

Geniet van wat je wel hebt

Het is héél verleidelijk om jezelf en je leven te vergelijken met anderen, maar het gras is bij de ander niet groener. Je hoort van anderen voornamelijk de positieve dingen. Open Instagram en je ziet alleen maar leuke dingen. Dat is niet realistisch en totaal niet hoe het echte leven is. Bij niemand niet. Geniet daarom extra van de dingen die je wel hebt en focus je daarop.

Van jezelf leren houden

Yupp, super cliche! Maar ken je de quote dat je eerst moet leren van jezelf te houden voordat iemand anders dat kan? Deze uitspraak heb je vast al eens gehoord en dat is niets voor niets. Van jezelf houden is namelijk ontzettend belangrijk! Je zit tenslotte je hele leven lang met jezelf opgescheept. Dan kun je er maar beter het beste van maken, toch? Doe de dingen die ervoor zorgen wat jou gelukkiger gaat maken. Uiteindelijk straal je dat uit. Enne, mannen houden van zelfverzekerde vrouwen!

Doelen stellen

Er is geen betere manier om tijdens het alleen zijn tóch gelukkig te zijn dan door te werken aan je doelen. Het is sowieso heerlijk om altijd een doel te hebben. Zo heb je iets om naar uit te kijken en voelt het alsof je elke dag een beetje vooruitgang boekt. Enne, het gevoel als je je doel hebt bereikt is toch een fantastisch gevoel!

 

Bron: Viva

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.