afvallen in de overgang

Happy hour bij de Hema

We weten allemaal dat er iedere dag veel geld wordt verspild wanneer verse producten moeten worden vernietigd. Met een uiterlijke houdbaarheidsdatum mogen ze de volgende dag nu eenmaal niet meer worden verkocht. Op de valreep een lekkere korting aanbieden zodat je verse producten goedkoper mee naar huis kunt nemen? HEMA gaat het doen.

Uurtje korting

HEMA gaat de uitdaging aan en introduceert een happy hour. Een uur voor sluitingstijd van de winkels worden producten 25 procent goedkoper. Het moet voedselverspilling tegengaan én meer nieuwe klanten trekken. Want wie voor sluitingstijd naar HEMA komt voor een goedkope versmaaltijd, neemt vast nog wel wat extra’s mee naar huis. Een flesje wijn bijvoorbeeld. Maar daarvoor geldt het happy hour jammer genoeg dan weer niet. Dan zou het pas echt storm lopen!

Singles maaltijd

Voor alles singles met een HEMA om de hoek misschien toch wel een handige voordeel tip. Want iedere dag voor jezelf koken is voor velen een behoorlijke uitdaging en dan gaat zo’n kant en klare vers maaltijd tegen een laag prijsje er vast prima in!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!