afvallen in de overgang

Happy hour bij de Hema

We weten allemaal dat er iedere dag veel geld wordt verspild wanneer verse producten moeten worden vernietigd. Met een uiterlijke houdbaarheidsdatum mogen ze de volgende dag nu eenmaal niet meer worden verkocht. Op de valreep een lekkere korting aanbieden zodat je verse producten goedkoper mee naar huis kunt nemen? HEMA gaat het doen.

Uurtje korting

HEMA gaat de uitdaging aan en introduceert een happy hour. Een uur voor sluitingstijd van de winkels worden producten 25 procent goedkoper. Het moet voedselverspilling tegengaan én meer nieuwe klanten trekken. Want wie voor sluitingstijd naar HEMA komt voor een goedkope versmaaltijd, neemt vast nog wel wat extra’s mee naar huis. Een flesje wijn bijvoorbeeld. Maar daarvoor geldt het happy hour jammer genoeg dan weer niet. Dan zou het pas echt storm lopen!

Singles maaltijd

Voor alles singles met een HEMA om de hoek misschien toch wel een handige voordeel tip. Want iedere dag voor jezelf koken is voor velen een behoorlijke uitdaging en dan gaat zo’n kant en klare vers maaltijd tegen een laag prijsje er vast prima in!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijke mannen
By Moniek ·
25 oktober 2021

Handige verzorgingstips van mannen voor vrouwen

Het ligt niet zo voor de hand misschien, maar vrouwen kunnen op het gebied van beauty en verzorging nog beste wat leren van mannen. Deze bruikbare tips zijn reuze handig en voor vrouwen een groot pluspunt: ze kosten maar weinig tijd!
By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!

pizza
By Margret ·
22 oktober 2021

Singles recept: Pizza quattro stagione casa mia

Samen koken is bij singles een geliefde bezigheid, het is een goede manier om die ander te leren kennen. Maak samen pizza, dan heb je iets om handen, tijdens de kennismaking.
kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.