app singles happn

Happn stelt profielverificatie beschikbaar

In een tijd waarin het voor singles moeilijker is geworden om elkaar in het echt te ontmoeten, zorgen dating apps ervoor dat hun gebruikers de online sociale verbindingen niet verliezen. Tegelijkertijd is het belangrijk om veiligheid en vertrouwen in dating apps te versterken.

Veilig daten

In een tijd waarin het voor singles moeilijker is geworden om elkaar in het echt te ontmoeten, zorgen dating apps ervoor dat hun gebruikers de online sociale verbindingen niet verliezen. Tegelijkertijd is het belangrijk om veiligheid en vertrouwen in dating apps te versterken.

Met dat in het achterhoofd lanceert happn, een van de leiders op het gebied van dating apps, een nieuwe functie die tot doel heeft om online uitwisselingen veiliger te maken dankzij de certificering van profielen. Een nieuwe functie die in lijn is met de verwachtingen van de gebruikers, want volgens een recent happn onderzoek zegt 91% van de ondervraagden deze optie te gaan gebruiken zodra dit wordt aangeboden. En 41% van de ondervraagden geeft aan dat de verificatie van een profiel een voorwaarde is om een potentiële crush te ‘liken’.

Gratis certificeren

happn’ers worden door de dating app uitgenodigd om hun profiel gratis te certificeren. Als de verificatie slaagt, krijgt het profiel de “Certified profile” badge. Zo niet, dan zal de gebruiker gevraagd worden om het opnieuw te doen.

“Elke dag ontmoeten duizenden mensen elkaar op happn. We willen hen daarom geruststellen en aan hun verwachtingen voldoen met innovatieve veiligheidskenmerken, zoals “Certified profile”. Deze nieuwe functie is een belangrijke stap in het bevorderen van de veiligheid op de app”, zegt happn’s Head of Trends Marine Ravinet. “Met deze functie kunnen gebruikers bewijzen dat hun profiel en hun foto’s echt zijn.”

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.