app singles happn

Happn stelt profielverificatie beschikbaar

In een tijd waarin het voor singles moeilijker is geworden om elkaar in het echt te ontmoeten, zorgen dating apps ervoor dat hun gebruikers de online sociale verbindingen niet verliezen. Tegelijkertijd is het belangrijk om veiligheid en vertrouwen in dating apps te versterken.

Veilig daten

In een tijd waarin het voor singles moeilijker is geworden om elkaar in het echt te ontmoeten, zorgen dating apps ervoor dat hun gebruikers de online sociale verbindingen niet verliezen. Tegelijkertijd is het belangrijk om veiligheid en vertrouwen in dating apps te versterken.

Met dat in het achterhoofd lanceert happn, een van de leiders op het gebied van dating apps, een nieuwe functie die tot doel heeft om online uitwisselingen veiliger te maken dankzij de certificering van profielen. Een nieuwe functie die in lijn is met de verwachtingen van de gebruikers, want volgens een recent happn onderzoek zegt 91% van de ondervraagden deze optie te gaan gebruiken zodra dit wordt aangeboden. En 41% van de ondervraagden geeft aan dat de verificatie van een profiel een voorwaarde is om een potentiële crush te ‘liken’.

Gratis certificeren

happn’ers worden door de dating app uitgenodigd om hun profiel gratis te certificeren. Als de verificatie slaagt, krijgt het profiel de “Certified profile” badge. Zo niet, dan zal de gebruiker gevraagd worden om het opnieuw te doen.

“Elke dag ontmoeten duizenden mensen elkaar op happn. We willen hen daarom geruststellen en aan hun verwachtingen voldoen met innovatieve veiligheidskenmerken, zoals “Certified profile”. Deze nieuwe functie is een belangrijke stap in het bevorderen van de veiligheid op de app”, zegt happn’s Head of Trends Marine Ravinet. “Met deze functie kunnen gebruikers bewijzen dat hun profiel en hun foto’s echt zijn.”

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.