aantrekkelijke mannen

Handige verzorgingstips van mannen voor vrouwen

Het ligt misschien niet zo voor de hand, maar vrouwen kunnen op het gebied van beauty en verzorging nog beste wat leren van mannen. Deze bruikbare tips zijn reuze handig en voor vrouwen een groot pluspunt: ze kosten maar weinig tijd!

Huidverzorging

Mannen staan vrijwel dagelijks met hun scheerapparaat in de aanslag en daarom verzorgen ze hun huid doorgaans goed. Tijdens de scheerbeurt worden er automatisch dode huidcellen verwijderd. Dit is iets dat bij vrouwen ook dient te gebeuren, uiteraard niet door een scheerbeurt in het gezicht… Om dit klusje goed te klaren kies je er als vrouw voor om je huid regelmatig te exfoliëren. Wat denk je? Nou, er zijn lotions op de markt die werkzame stoffen als salicylzuur en glycolzuur bevatten. Deze stoffen reinigen je huid inentsief en zorgen ervoor dat je de dode huidcellen verdwijnen.

Hydrateren

Na het scheren gebruiken vrouwen vaak een vocht inbrengende crème om hun huid weer zacht en soepel te laten voelen. Wat vrouwen meestal vergeten is dat ze de huid voor de scheerbeurt eerst moeten hydrateren. Breng voor het scheren van benen, oksels of bikinilijn eerst wat olie of bodylotion aan. Dit zorgt voor een extra laagje op je huid waardoor de haartjes zachter worden. Je krijgt op die manier minder last van kleine snijwondjes.

Kapsel

Is het je weleens opgevallen dat er bij mannen weinig variatie zit in hun haardracht terwijl vrouwen nogal eens wisselen naar een compleet andere look? Kies als vrouw eens voor een stijlvolle maar tijdloze coupe. Een dergelijk kapsel valt vaak met een paar kleine ingrepen (fohn, rollers, stijltang) om te toveren tot een heel andere look. Is handiger dan je haar telkens heel anders te laten knippen.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!