aantrekkelijke mannen

Handige verzorgingstips van mannen voor vrouwen

Het ligt misschien niet zo voor de hand, maar vrouwen kunnen op het gebied van beauty en verzorging nog beste wat leren van mannen. Deze bruikbare tips zijn reuze handig en voor vrouwen een groot pluspunt: ze kosten maar weinig tijd!

Huidverzorging

Mannen staan vrijwel dagelijks met hun scheerapparaat in de aanslag en daarom verzorgen ze hun huid doorgaans goed. Tijdens de scheerbeurt worden er automatisch dode huidcellen verwijderd. Dit is iets dat bij vrouwen ook dient te gebeuren, uiteraard niet door een scheerbeurt in het gezicht… Om dit klusje goed te klaren kies je er als vrouw voor om je huid regelmatig te exfoliëren. Wat denk je? Nou, er zijn lotions op de markt die werkzame stoffen als salicylzuur en glycolzuur bevatten. Deze stoffen reinigen je huid inentsief en zorgen ervoor dat je de dode huidcellen verdwijnen.

Hydrateren

Na het scheren gebruiken vrouwen vaak een vocht inbrengende crème om hun huid weer zacht en soepel te laten voelen. Wat vrouwen meestal vergeten is dat ze de huid voor de scheerbeurt eerst moeten hydrateren. Breng voor het scheren van benen, oksels of bikinilijn eerst wat olie of bodylotion aan. Dit zorgt voor een extra laagje op je huid waardoor de haartjes zachter worden. Je krijgt op die manier minder last van kleine snijwondjes.

Kapsel

Is het je weleens opgevallen dat er bij mannen weinig variatie zit in hun haardracht terwijl vrouwen nogal eens wisselen naar een compleet andere look? Kies als vrouw eens voor een stijlvolle maar tijdloze coupe. Een dergelijk kapsel valt vaak met een paar kleine ingrepen (fohn, rollers, stijltang) om te toveren tot een heel andere look. Is handiger dan je haar telkens heel anders te laten knippen.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.
sinterklaasavond alleenstaande ouder
By Tijmen ·
8 november 2021

Tips voor een heerlijk avondje Sinterklaas

Sint zat te denken wat hij dit jaar moest schenken... Wij helpen je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte Sinterklaasgedicht!
By Tijmen ·
29 oktober 2021

Single zijn is je kracht

hutspot
By Margret ·
28 oktober 2021

Singlesrecept: originele Leidse hutspot voor Leidse singles

Met het oog op Leidens Ontzet op 3 oktober een zeer bijpassend recept, min of meer afgestemd op singles. Origineel recept was berekend op groot gezin van 4 eeuwen terug.
snacken na stappen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Snack attack? Dit zegt het over jouw karakter

Wist je dat jouw eetpatronen iets zeggen over jouw persoonlijkheid en karakter? Nou, wij ook niet maar misschien dat je na het lezen van deze voorbeelden jezelf er ook helemaal in herkent!
By Moniek ·
26 oktober 2021

Geweldige vintage woonschatten vind je hier

Dol op tweedehands, vintage en design speuren op rommelmarkten? wist je dat je ook in de winter prima op zoek kan naar nieuwe woonschatten voor een prikkie?