aantrekkelijke mannen

Handige verzorgingstips van mannen voor vrouwen

Het ligt misschien niet zo voor de hand, maar vrouwen kunnen op het gebied van beauty en verzorging nog beste wat leren van mannen. Deze bruikbare tips zijn reuze handig en voor vrouwen een groot pluspunt: ze kosten maar weinig tijd!

Huidverzorging

Mannen staan vrijwel dagelijks met hun scheerapparaat in de aanslag en daarom verzorgen ze hun huid doorgaans goed. Tijdens de scheerbeurt worden er automatisch dode huidcellen verwijderd. Dit is iets dat bij vrouwen ook dient te gebeuren, uiteraard niet door een scheerbeurt in het gezicht… Om dit klusje goed te klaren kies je er als vrouw voor om je huid regelmatig te exfoliëren. Wat denk je? Nou, er zijn lotions op de markt die werkzame stoffen als salicylzuur en glycolzuur bevatten. Deze stoffen reinigen je huid inentsief en zorgen ervoor dat je de dode huidcellen verdwijnen.

Hydrateren

Na het scheren gebruiken vrouwen vaak een vocht inbrengende crème om hun huid weer zacht en soepel te laten voelen. Wat vrouwen meestal vergeten is dat ze de huid voor de scheerbeurt eerst moeten hydrateren. Breng voor het scheren van benen, oksels of bikinilijn eerst wat olie of bodylotion aan. Dit zorgt voor een extra laagje op je huid waardoor de haartjes zachter worden. Je krijgt op die manier minder last van kleine snijwondjes.

Kapsel

Is het je weleens opgevallen dat er bij mannen weinig variatie zit in hun haardracht terwijl vrouwen nogal eens wisselen naar een compleet andere look? Kies als vrouw eens voor een stijlvolle maar tijdloze coupe. Een dergelijk kapsel valt vaak met een paar kleine ingrepen (fohn, rollers, stijltang) om te toveren tot een heel andere look. Is handiger dan je haar telkens heel anders te laten knippen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.