Heb jij dat nou ook? Ben je lekker op internet aan het snuffelen voor een mooie reis, weekendje weg of korte vakantie en als je dan eindelijk iets gevonden hebt blijkt het niet in je budget te passen! Daar hebben ze nu iets op gevonden; een app die vakanties zoekt op basis van je reisbudget.

Slimme vakantie budget app

Slim reizen doe je voortaan met de app van GeniusTravel.  Je geeft je reisbudget op, de data waarop je kunt vertrekken en je ziet meteen wat er allemaal mogelijk is op vakantiegebied. Heel handig dus! Je hoeft niet urenlang meer te zoeken naar dat ene reisje dat jouw bankrekening wel toelaat, het wordt je op een presenteerblaadje aangeboden. Behalve een website is er ook een handige app voor op je mobiel. Met je beste vriend(in) een leuk tripje uitzoeken kan dus ook op je smartphone. Je hoeft dus niet meer achter je computer te kruipen om jouw ideale reisje te vinden.

Grote namen reiswereld

Weer zo’n reis app denk je? Klopt helemaal. Maar deze heeft wel wat voordelen. Omdat ze samenwerken met grote namen zoals SkyScanner, Booking.com en RentalCars heb je ook echt een heel groot aanbod van vluchten, hotels en huurauto’s. Het maakt het plannen van je volgende vakantie binnen het door jou vastgestelde vakantiebudget een stukje makkelijker.

Reisinspiratie

Wist je dat inmiddels 83 procent van alle Nederlanders hun vakantie via internet zoekt? Nog eens 48 procent leest zich vooraf in op verschillende reisfora en 36 procent gebruikt reisblogs ter inspiratie. Internet is het walhalla voor reizigers!  Ook voor single reizigers natuurlijk. Want of je nu solo of samen met andere singles op reis gaat, je vooraf inlezen en oriënteren is een must voor een geslaagde vakantie!