Mannen hebben een bepaald beeld bij vrouwen. Dat kan niet anders, dat hebben vrouwen ook van mannen. Maar misschien is het een goed idee wanneer je gaat daten dat je je aannames laat varen, dat geeft gewoon iets meer ruimte. Voor jou en voor de vrouw in kwestie.

Aannames over vrouwen

Hier een lijst met zaken die je mogelijk denkt, maar wat vaak niet berust op waarheid. Over boord dus met die aannames. Sta open en ga zelf jouw vrouw ontdekken.

1. Verliefd
Vrouwen worden niet verliefd op elke man waarmee ze vrijen en houden niet alleen van emotionele seks.

2. Seksueel genot
Hoe graag vrouwen het ook zouden willen, het is erg moeilijk om als vrouw meerdere klaar te komen. Zo mogen we al bij zijn wanneer we één hoogtepunt beleven.

3. Fantasie
Dames durven natuurlijk ook wel eens te fantaseren over andere mannen tijdens een vrijpartij. Wijs daarom niet met de vinger, we weten dat jullie hetzelfde doen.

4. Menstruatie
We klagen niet de hele tijd over onze menstruatie. Moesten we dat wel doen, zouden we drie maanden per jaar zeuren. Dat lijkt ons te veel van het goede.

 5. Mama worden
Niet alle vrouwen willen mama worden en een leuk gezin hebben, sommige dames kiezen namelijk liever voor een fantastische carrière. Daar past natuurlijk wel een leuke man bij.

 6. Sugar Daddy
We gaan dan ook niet allemaal hopeloos op zoek naar een rijke man. We willen gewoon iemand vinden die ons graag ziet, al is het leuk om af en toe eens een cadeautje te krijgen.

 7. Boos? Nee joh
Wanneer we een berichtje krijgen en niet antwoorden, is dat niet omdat we boos zijn. We hebben het gewoon druk en verliezen het sms’je soms even uit het oog, net zoals jullie dat doen.

 8. Vette hap
Veel vrouwen houden van eten en durven best naar de frituur te gaan zonder angst te hebben voor calorieën.

 9. Liever geen foute mannen
We gaan niet op zoek naar foute mannen, we komen ze alleen vaker tegen. Natuurlijk  kunnen juist “goede” mannen ons ook bekoren.