dating men

Handig over vrouwen te weten tijdens daten

Mannen hebben een bepaald beeld bij vrouwen. Dat kan niet anders, dat hebben vrouwen ook van mannen. Maar misschien is het een goed idee wanneer je gaat daten dat je je aannames laat varen, dat geeft gewoon iets meer ruimte. Voor jou en voor de vrouw in kwestie.

Aannames over vrouwen

Hier een lijst met zaken die je mogelijk denkt, maar wat vaak niet berust op waarheid. Over boord dus met die aannames. Sta open en ga zelf jouw vrouw ontdekken.

1. Verliefd
Vrouwen worden niet verliefd op elke man waarmee ze vrijen en houden niet alleen van emotionele seks.

2. Seksueel genot
Hoe graag vrouwen het ook zouden willen, het is erg moeilijk om als vrouw meerdere klaar te komen. Zo mogen we al bij zijn wanneer we één hoogtepunt beleven.

3. Fantasie
Dames durven natuurlijk ook wel eens te fantaseren over andere mannen tijdens een vrijpartij. Wijs daarom niet met de vinger, we weten dat jullie hetzelfde doen.

4. Menstruatie
We klagen niet de hele tijd over onze menstruatie. Moesten we dat wel doen, zouden we drie maanden per jaar zeuren. Dat lijkt ons te veel van het goede.

 5. Mama worden
Niet alle vrouwen willen mama worden en een leuk gezin hebben, sommige dames kiezen namelijk liever voor een fantastische carrière. Daar past natuurlijk wel een leuke man bij.

 6. Sugar Daddy
We gaan dan ook niet allemaal hopeloos op zoek naar een rijke man. We willen gewoon iemand vinden die ons graag ziet, al is het leuk om af en toe eens een cadeautje te krijgen.

 7. Boos? Nee joh
Wanneer we een berichtje krijgen en niet antwoorden, is dat niet omdat we boos zijn. We hebben het gewoon druk en verliezen het sms’je soms even uit het oog, net zoals jullie dat doen.

 8. Vette hap
Veel vrouwen houden van eten en durven best naar de frituur te gaan zonder angst te hebben voor calorieën.

 9. Liever geen foute mannen
We gaan niet op zoek naar foute mannen, we komen ze alleen vaker tegen. Natuurlijk  kunnen juist “goede” mannen ons ook bekoren.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.