kerst singles kaasfondue

Ham Kaas Fondue met de Kerst

Als single met Kerst bewust of onbewust alleen aan tafel dit jaar? Dan is het zaak jezelf eens lekker te verwennen met kerstdiner voor 1. Je hoeft er geen uren voor in de keuken te staan, snel, simpel maar echt overheerlijk is dit recept voor ham-kaas fondue.

Nodig voor de ham-kaas fondue:

  1 bakje cherrytomaatjes (250 g)
1 eetlepel olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper (fles a 250 ml)
zout
2 plakjes rauwe ham  +
1 a 2 meergranenpistolets (of andere broodjes naar keuze)
1/2 bakje fondue (400 g)
1 eetlepel Italiaanse kruiden (diepvries)

Bereiden:

In koekenpan met antiaanbaklaag cherrytomaatjes in olijfolie 2-3 min. bakken tot velletjes knappen. Bestrooien met zout.Intussen ham in dunne reepjes snijden en broodjes in blokjes snijden. Broodblokjes en tomaatjes op groot bord leggen.Bakje minifondue in magnetronbestendige kom overdoen. Hamreepjes en Italiaanse kruiden erdoor roeren. Kaasfondue 1 min. op hoogste stand in magnetron verwarmen, doorroeren en nog 1 min. verwarmen. Fonduekom op bord zetten, tomaatjes ernaast scheppen en bestrooien met zout. Telkens tomaatje of broodblokje aan vork prikken en in gesmolten kaas dopen.

Bron: Singlessite

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.
sinterklaasavond alleenstaande ouder
By Tijmen ·
8 november 2021

Tips voor een heerlijk avondje Sinterklaas

Sint zat te denken wat hij dit jaar moest schenken... Wij helpen je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte Sinterklaasgedicht!
By Tijmen ·
29 oktober 2021

Single zijn is je kracht

hutspot
By Margret ·
28 oktober 2021

Singlesrecept: originele Leidse hutspot voor Leidse singles

Met het oog op Leidens Ontzet op 3 oktober een zeer bijpassend recept, min of meer afgestemd op singles. Origineel recept was berekend op groot gezin van 4 eeuwen terug.
snacken na stappen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Snack attack? Dit zegt het over jouw karakter

Wist je dat jouw eetpatronen iets zeggen over jouw persoonlijkheid en karakter? Nou, wij ook niet maar misschien dat je na het lezen van deze voorbeelden jezelf er ook helemaal in herkent!
By Moniek ·
26 oktober 2021

Geweldige vintage woonschatten vind je hier

Dol op tweedehands, vintage en design speuren op rommelmarkten? wist je dat je ook in de winter prima op zoek kan naar nieuwe woonschatten voor een prikkie?