7 super tips speeddaten

Haal meer uit je ontmoeting met andere leuke singles

Als ondernemende single ontmoet je vast geregeld nieuwe mensen. Tijdens een singlesborrel, de sportvereniging, het speeddaten, een singlefeest of bij leuk event speciaal voor singles. Voornaamste doel van deze activiteiten is je vriendenkring uitbreiden en misschien ontmoet je tussen al deze leuke singles wel een exemplaar dat je echt beter wilt leren kennen.

Wat voor daten geldt, gaat ook op voor deelnemen aan activiteiten. Zelfkennis, weten wie je bent, waar je staat in het leven en waar je naartoe wilt is een groot goed. Het geeft je houvast, een beetje meer zekerheid. Want ook al is het leven als single doorgaans hartstikke leuk, we kennen allemaal ook de mindere momenten. De spreekwoordelijke arm om je heen, een hechte relatie, een goed gesprek met iemand die je door en door kent en echt, helemaal jezelf kunnen zijn.

Zelfkennis

Jezelf beter leren kennen én de ander echt doorgronden zorgt voor hechte vriendschappen, mooie duurzame relaties met anderen. Niet iedereen is een open boek, spontaan en snel in het aangaan van meer dan oppervlakkige contacten. Een beetje hulp is voor velen dan ook best welkom. Als je tijdens het uitgaan mensen ontmoet waarmee je meer zou willen verbinden, maar je weet niet zo goed hoe dan hebben we een interessante tip voor je!

Inzicht & relaties

Smipe is een handig online programma waarmee je op basis van een paar eenvoudige gegevens een uitgebreide persoonlijkheidsanalyse kunt opvragen. Het geeft je een helder beeld van jouw levensdoel, hoe je dat kunt bereiken, jouw kansen en hoe je op anderen over komt. Met deze kennis krijg je meer inzicht in jezelf en relaties met anderen.

Goed gesprek

Het mooie van Smipe is dat je ook een analyse kunt opvragen van iemand anders. Dus wil je iemand echt beter leren kennen, een prikkelende, interessante invalshoek hebben voor een goed gesprek bij jullie volgende ontmoeting, dan komt een Smipe profiel heel goed van pas!

Doel

Smipe heeft als doel mensen te verbinden, beter te laten samenleven, jezelf en anderen beter te begrijpen en hier met elkaar over te kunnen praten. Smipe persoonlijkheidsanalyses worden op grote schaal gebruikt door: Nederlandse Teams, bondscoaches, topsporters, wetenschappers, werkgevers, psychologen, individuen, gezinnen en singles.

Bron: Smipe

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.