nieuwe vrienden maken

Gutzy Wear brengt kledinglijn voor singles

Gutzy Wear is een kledingmerk dat zich specifiek op singles richt en is net uitgebracht op de Amerikaanse markt. Dat schrijft The Huffington Post.

De kledinglijn bestaat uit 16 T-shirts en tanktops met het embleem ‘G’ waaraan je alleenstaanden kan herkennen. Kari Holt is de oprichtster van het merk en volgens haar laten singles zo weten dat ze vrij en benaderbaar zijn. “Het wordt tijd dat we elkaar weer ontmoeten in het dagelijkse leven”, zegt Holt in ‘The Wallstreet Journal’. Mensen die getrouwd zijn kunnen hun relatiestatus laten zien via hun trouwring maar alleenstaanden die op zoek zijn hebben volgens haar ook zo’n symbool nodig.

Op de website van Gutzy Wear staat er het volgende te lezen: ‘Gutzy “meet me” Wear is een collectie van ongedwongen T-shirts en tanktops voor alleenstaande mannen en vrouwen. Geschikt om elke dag te dragen op verschillende plaatsen zoals de supermarkt, het park, de gymzaal, enz.. Het is de perfecte ijsbreker en geeft mensen die je aantrekkelijk vinden de toelating om dag te komen zeggen. Want ze weten dat als je Gutzy draagt, je vrij, beschikbaar en benaderbaar bent!’

Daten via een kledingwebsite

Bovendien kan je een identificatienummer op de rug van het kledingstuk laten printen. Dus als men iemand heeft gespot kan men die persoon daarna terugvinden op de website van Gutzy. Er bestaat zelfs een speciale application voor. Gutzy Wear verklaart wel op hun website dat ze niet verantwoordelijk zijn voor huwelijken, ongewenste benaderingen en psychopaten dus verzoeken ze om de kleding op een verantwoordelijke wijze te dragen.

Het merk staat nog maar in zijn kinderschoenen en is dus op zoek naar sponsors. Gutzy doet mee aan een speciaal startersproject via Kickstarter.com waar je geld kan doneren om het bedrijf te helpen groeien.

Bron: Kickstarter

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single