gruwelijke dating tips

Gruwel: agressieve datingtips van datingcoach

De zelfbenoemde datingcoach Julian Blanc houdt er wel heel erg vrouw onvriendelijke datingtips op na. Hij adviseert mannen om vrouwen op agressieve wijze te versieren. Met zijn verleidingstechnieken is hij inmiddels niet meer welkom in Groot-Brittannië, Brazilië en Australië.

De geboren Zwitser verdient ondanks zijn nare praktijken bakken met geld. Althans dat meldt de Daily Mail. Op internet gaat er inmiddels een petitie rond om Blanc te laten stoppen met zijn omstreden acties.

Agressief verleiden

De zogenaamde versiertechnieken die hij in de vorm van lezingen geeft komen neer op seksueel gedrag richting vrouwen en het tonen van de mannelijkheid. Blanc adviseert mannen om vrouwen bij de keel te grijpen. Filmpjes waar hij dit zelf doet staan online onder de hashtag #ChokingGirlsAroundtheWorld, mocht je dit met eigen ogen willen aanschouwen.

Drugs en seks oproep

In tweets die Blanc de wereld instuurt roept hij vrouwen op om mee te werken aan zijn praktijken. Hij stelt vrouwen de vraag of ze voortaan zelf drugs in hun drankje kunnen doen omdat dit hem werk zou schelen. Om het doel van zijn lezingen draait Blanc in het geheel niet heen: seks hebben met vrouwen, terwijl de vrouwen zelf al weten dat het verstandiger is om het niet te doen.

Kostenplaatje

De agressieve en nogal denigrerende datingtips klinken velen waarschijnlijk uitermate beangstigend in de oren. Toch verdient hij flink wat centen met zijn omstreden lezingen. Een lezing bijwonen kost rond de 1250 euro, terwijl je voor een bootcamp al een kleine 1600 euro neertelt. Volgens Blanc worden tijdens zijn lezingen zelfs de mees onhandige mannen omgetoverd in versierders. Het zou allemaal draaien om het sociaal isoleren van een vrouw en het verstand van vrouwen te doen kortsluiten. Zelf omschrijft hij het als ‘beledigend, ongepast, emotioneel angstaanjagend, maar wel ongelofelijk effectief.

Succes

Volgens eigen zeggen zou het deel van het succes ook door zijn afkomst verklaard kunnen worden. Volgens Blanc kunnen blanke mannen alles doen en laten wat ze maar willen. Zijn volgers op internet zijn in elk geval enthousiast. “De meeste mannen moeten de gevangenis in voor dergelijke daden, maar hij niet. Hij krijgt seks”.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.