gruwelijke dating tips

Gruwel: agressieve datingtips van datingcoach

De zelfbenoemde datingcoach Julian Blanc houdt er wel heel erg vrouw onvriendelijke datingtips op na. Hij adviseert mannen om vrouwen op agressieve wijze te versieren. Met zijn verleidingstechnieken is hij inmiddels niet meer welkom in Groot-Brittannië, Brazilië en Australië.

De geboren Zwitser verdient ondanks zijn nare praktijken bakken met geld. Althans dat meldt de Daily Mail. Op internet gaat er inmiddels een petitie rond om Blanc te laten stoppen met zijn omstreden acties.

Agressief verleiden

De zogenaamde versiertechnieken die hij in de vorm van lezingen geeft komen neer op seksueel gedrag richting vrouwen en het tonen van de mannelijkheid. Blanc adviseert mannen om vrouwen bij de keel te grijpen. Filmpjes waar hij dit zelf doet staan online onder de hashtag #ChokingGirlsAroundtheWorld, mocht je dit met eigen ogen willen aanschouwen.

Drugs en seks oproep

In tweets die Blanc de wereld instuurt roept hij vrouwen op om mee te werken aan zijn praktijken. Hij stelt vrouwen de vraag of ze voortaan zelf drugs in hun drankje kunnen doen omdat dit hem werk zou schelen. Om het doel van zijn lezingen draait Blanc in het geheel niet heen: seks hebben met vrouwen, terwijl de vrouwen zelf al weten dat het verstandiger is om het niet te doen.

Kostenplaatje

De agressieve en nogal denigrerende datingtips klinken velen waarschijnlijk uitermate beangstigend in de oren. Toch verdient hij flink wat centen met zijn omstreden lezingen. Een lezing bijwonen kost rond de 1250 euro, terwijl je voor een bootcamp al een kleine 1600 euro neertelt. Volgens Blanc worden tijdens zijn lezingen zelfs de mees onhandige mannen omgetoverd in versierders. Het zou allemaal draaien om het sociaal isoleren van een vrouw en het verstand van vrouwen te doen kortsluiten. Zelf omschrijft hij het als ‘beledigend, ongepast, emotioneel angstaanjagend, maar wel ongelofelijk effectief.

Succes

Volgens eigen zeggen zou het deel van het succes ook door zijn afkomst verklaard kunnen worden. Volgens Blanc kunnen blanke mannen alles doen en laten wat ze maar willen. Zijn volgers op internet zijn in elk geval enthousiast. “De meeste mannen moeten de gevangenis in voor dergelijke daden, maar hij niet. Hij krijgt seks”.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.