Grotere borsten door Pfizer-vaccin?

Opmerkelijk verhaal: naast de bekende bijwerken, zoals het verkrijgen van lichte duizeligheid of een stijve arm zou je door een een vaccinatie grotere borsten krijgen. Deze geruchten gaan nu de ronde op social media. Maar is dat ook daadwerkelijk zo? Is het een fabeltje of zou het toch waar kunnen zijn?

Grotere cup dankzij Pfizer

Volgens Olivia uit Ex On The Beach: Double Dutch kunnen je borsten enkele cupmaten groeien met dank aan een Pfizer-vaccinatie. Tijdens een vragenrondje op Instagram kwam het ter sprake. “Ik hoorde dat je cupmaat tot wel twee maten kan toenemen na het Pfizer-vaccin”, vertelt ze. “Toen kreeg ik een lichtelijke inzinking. Is er iemand die hier iets meer over weet? Ik hoop dat dit een grap is, want ik heb een afspraak voor Pfizer.”

Hierna kreeg ze enorm veel berichten, de een bevestigde het gerucht en de ander zei dat het onzin was. “Girls, ik heb 100 DM’s over dat het niet waar is en dat de meeste meisjes/vrouwen er niks van ondervinden. MAAR ik heb ook DM’s over dat het wel kan. En jongen, jullie moeten al zeker niet met mij discussiëren, want jullie mening boeit me niet.”

Fabel of feit?

Tegenwoordig gaat fake news als een vuurtje over het internet. Is het nou waar of niet? “Ik denk dat dit volstrekte onzin is”, aldus epidemioloog Pierre van Damme tegen Nieuwsblad. “Het kan dat de okselklier na een inenting wat gezwollen is, maar dat zal niet onmiddellijk tot een vergrote borstomtrek leiden.”

Duidelijk dus, voor grotere borsten moet je toch echt naar de cosmetisch chirurg!

Bron: Ze.nl

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.