Grotere borsten door Pfizer-vaccin?

Opmerkelijk verhaal: naast de bekende bijwerken, zoals het verkrijgen van lichte duizeligheid of een stijve arm zou je door een een vaccinatie grotere borsten krijgen. Deze geruchten gaan nu de ronde op social media. Maar is dat ook daadwerkelijk zo? Is het een fabeltje of zou het toch waar kunnen zijn?

Grotere cup dankzij Pfizer

Volgens Olivia uit Ex On The Beach: Double Dutch kunnen je borsten enkele cupmaten groeien met dank aan een Pfizer-vaccinatie. Tijdens een vragenrondje op Instagram kwam het ter sprake. “Ik hoorde dat je cupmaat tot wel twee maten kan toenemen na het Pfizer-vaccin”, vertelt ze. “Toen kreeg ik een lichtelijke inzinking. Is er iemand die hier iets meer over weet? Ik hoop dat dit een grap is, want ik heb een afspraak voor Pfizer.”

Hierna kreeg ze enorm veel berichten, de een bevestigde het gerucht en de ander zei dat het onzin was. “Girls, ik heb 100 DM’s over dat het niet waar is en dat de meeste meisjes/vrouwen er niks van ondervinden. MAAR ik heb ook DM’s over dat het wel kan. En jongen, jullie moeten al zeker niet met mij discussiëren, want jullie mening boeit me niet.”

Fabel of feit?

Tegenwoordig gaat fake news als een vuurtje over het internet. Is het nou waar of niet? “Ik denk dat dit volstrekte onzin is”, aldus epidemioloog Pierre van Damme tegen Nieuwsblad. “Het kan dat de okselklier na een inenting wat gezwollen is, maar dat zal niet onmiddellijk tot een vergrote borstomtrek leiden.”

Duidelijk dus, voor grotere borsten moet je toch echt naar de cosmetisch chirurg!

Bron: Ze.nl

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!