ontmoet singles

Grote mannen zijn grotere bedriegers

Als vrouw heb je waarschijnlijk een voorkeur voor grote mannen. Bij grote mannen voelen vrouwen zich meer beschermd. Maar weet je een kleinere man is zo gek nog niet. Hij blijkt minder snel te bedriegen.

Ouderwets

Bij een grootschalige ondervraging kwamen wat nieuwe wetenswaardigheden boven tafel. Ouderwetse instellingen voeren nog steeds de boventoon.

1. Meer bescherming

“Vrouwen hebben graag dat een man boven hen uittorent. Venten die fysiek groter en sterker zijn, geven hen een beschermd en veilig gevoel. Het is een ouderwetse instelling, maar ze geldt nog steeds”, volgens de ondervraagden.

2. Sneller van rechte relatiepad

Mannen zelf geven aan dat grote mannen sneller van het rechte relatiepad dwalen.
Is je partner dus groter dan zo’n 177 centimeter? Dan heb je dubbel zoveel kans dat hij met een andere vrouw in bed duikt dan als hij kleiner van gestalte is.

3. Zelfvertrouwen groter

In de praktijk blijkt dat een lange man echt meer zelfvertrouwen heeft. Als je meer durft, onderneem je meer en maak je meer kans. Je hebt dan echt een streepje voor op kleinere mannen. Meer succes bij de dames, zorgt er vervolgens weer voor dat ze hun vriendin of vrouw sneller bedriegen.

Dus een iets kleinere man is zo gek nog niet. Toch maar eens opbellen misschien?

Bron: HLN

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.