Grootste afknapper op eerste date: te veel make-up

Vrouwen die een man willen verleiden op een eerste date moeten de foundation en zware make-up vermijden. Dit zijn namelijk de grootste afknappers op een eerste afspraakje, dat blijkt uit een Britse rondvraag.

Geldverspilling 
Ongeveer 35 procent van de ondervraagde mannen door datingsite Flirt.com vindt zowel een vals bruin tintje en rode lippen en felle oogschaduw onaantrekkelijk. Een kwart houdt niet van stevige laarzen met spijkers op, de modellen waar Lady Gaga bijvoorbeeld zo dol op is.

Mannen bestempelen ook bekende merken als geldverspilling want ze zien het verschil niet tussen Versace of een kledingstuk uit de budgetvriendelijke keten H&M.

Je trekt best wel een zwart jurkje aan, de helft van de mannen is hier namelijk dol op. 47 procent ziet zijn date graag in een strakke jeans en topje. Meer dan de helft is voorstander van natuurlijk ogende make-up.

Tips voor mannen
Mannen die op een date willen scoren, kunnen maar best voor het afspraakje eens bellen of sms’en of het doorgaat. De date zelf kan hij best beginnen met een complimentje. Experts menen dat het belangrijk is dat dit oprecht is. Dus zeggen dat ze mooie ogen heeft, zal niet volstaan.

Budget
De meerderheid van de vrouwen wil ergens afspreken dat in het midden van beide woonplaatsen ligt. Als het van de heer afhangt zou hij een plekje kiezen dat voor de vrouwelijke partij het makkelijkst is.

Om de date vlot te laten verlopen, verwacht zij dat hij minstens enkele drankjes betaalt. Een dame meent dat een man minstens aan haar 35 euro moet uitgeven, maar hij mag niet meer over een budget van 60 euro gaan. Hij wacht liever tot de tweede date om zijn centen aan een vrouw te spenderen, om zeker te zijn dat ze wel geïnteresseerd is.

Goed einde?
Maar het grootste verschil tussen mannen en vrouwen is wat er zou kunnen gebeuren aan het eind van de date. Slechts 54 procent van de dames wil graag gezelschap wanneer ze naar huis wandelt, 98 procent van de mannen zou haar wel graag naar huis vergezellen. Beide geslachten zijn het er wel over eens dat als het afspraakje goed is verlopen, de man een kus heeft verdiend.
 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

13 mei 2022

Beschermd: Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten

By Linda ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!