Groots Sleetje Rijden en Nieuwe Mensen Leren Kennen!

De activiteitensite nieuwemensenlerenkennen.nl organiseert zondag 2e kerstdag een Groots Sleetje rijden van de hoogste berg in Amsterdam! De activiteit staat net 30 minuten online en iedereen kan zich gratis aanmelden via site. De meeste mensen zijn in de leeftijd 20 tot 45 jaar en zijn single, maar dat is géén voorwaarde.

Initiatiefnemer Carlo Vuur heeft er zin in: “Precies 29 jaar geleden was er voor het laatst een witte kerst in Nederland. En nu weer! Kerst en sneeuw verbroedert en ik vind het super leuk om wildvreemde mensen bij elkaar te brengen op een ludieke manier. Je kunt op alles sleeën: dienbladen, oude koffer, plastic (vuilnis)zak… Het maakt niet uit als je maar lol hebt! Dus doe allemaal mee en meld je gratis aan en doe mee! Ik zorg voor heerlijke glühwein

Nieuwemensenlerenkennen.nl is de grootste activiteiten- en uitgaanssite van Nederland. Via de site ontmoeten honderden mensen elkaar in ‘real-life’ tijdens zelfopgezette events zoals paaldansen, themafeesten, borrels, sportieve activiteiten, weekendjes weg, theaterbezoek, culturele evenementen en festivals.

De nieuwe mensen op de site zijn tussen de 20 en 45 jaar oud, maar aan deze activiteit kan iedereen meedoen!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?